استاندار مرکزی: بهره برداری از طرح‌های نیمه تمام برنامه اولویت دار دولت سیزدهم است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: بهره برداری از طرح‌های نیمه تمام و عدم آغاز طرح‌های جدید از جمله برنامه‌های اولویت دار دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» عصر چهارشنبه در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیرکبیر اراک به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو، افزود: حدود ۸۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد که اگر بودجه ۳۰ سال کشور صرف این طرح‌ها شود، تمام نمی شوند و پیش بینی می شود، بسیاری از این طرح‌ها هیچگاه تمام نشود.

وی ادامه داد: براساس برخی تخمین‌های موجود میلیون ها نفر در سکونتگاه‌های غیر رسمی در نقاط مختلف کشور زندگی می‌کنند و با وجود اینکه تعداد این سکونتگاه‌ها در کشور زیاد است، اما این استان از جمله استان‌های پرجمعیت در این حوزه به شمار نمی‌رود.

مخلص الائمه گفت: دولت برنامه‌های بسیاری در زمینه ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی دارد و امید است برخی از مشکلات این مناطق با سیاست‌های دولت برطرف شود.

مخلص الائمه با یادآوری برخی مشکلات زیست‌محیطی در استان مرکزی گفت: این مشکلات مربوط به امسال و سال گذشته نیست و یک شبه به‌وجود نیامده و جمع آوری عوامل آلودگی از جمله مهمترین راهکارهای رفع آلودگی زیست محیطی در استان است.

وی ادامه داد: برخی آلودگی‌ها مربوط به واحدهای تولید انرژی از جمله نیروگاه بوده و این مهم متأسفانه از دست استان خارج است.

مخلص الائمه از آغاز عملیات اجرایی بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در سال جاری در استان مرکزی خبرداد و افزود: بخشی از این نیروگاه وارد مدار شده است.

وی ادامه داد: تولید ۱۰ هزار مگاوات انرژی از نیروگاه‌های خورشیدی توسط دولت هدف‌گذاری شده که در گام نخست بهره برداری از چهار هزار مگاوات در دستور کار دولت قرار دارد و سهم استان مرکزی در این قسمت ۷۰۰ مگاوات است.

استاندار مرکزی اظهار داشت: در راستای کاهش آلودگی هوای اراک حجم بالای درختکاری در این شهرستان انجام شده که بر این اساس به تنهایی در دره گردو ۱۰۰ هزار اصله نهال کاشته شده‌ است.

مخلص الائمه افزود: طرح کاهش آلودگی هوای اراک به طور نسبی اجرایی شده و درخصوص نیروگاه شازند نیز حذف مصرف سوخت مازوت در این واحد در دستور کار قرار دارد.

وی با یادآوری تعطیلی ۲ ساله دانشگاه‌ها و مدارس کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا افزود: این مهم مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیاری را برای کشور به همراه داشته‌ است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: ناکارآمدی نظام اداری از جمله مهمترین عواملی است که اعتراض مردم را به همراه داشته و این فضایی است که همه به آن نقد داشته و شرایط باقیمانده از گذشته مورد تأیید کسی نیست.

مخلص الائمه با اشاره به اظهارات یکی از دانشجویان یادآور شد: نیاز است هر امکاناتی که در اختیار بقیه تشکل‌های دانشجویی قرار می گیرد توسط دانشگاه آزاد اسلامی اراک در اختیار انجمن اسلامی این دانشگاه نیز قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: اعتراض حق مسلم همه بوده و تا زمانی که مرز اخلاق، انصاف و تقوی در آن رعایت شود، می توان به همه چیز اعتراض کرد.

مخلص الائمه افزود: برای ارتباط دانشگاه با جامعه و ارتباط دانشگاه با صنعت، اقدامات مناسبی از جمله امضای تفاهم نامه پارک علم و فناوری با شرکت شهرک های صنعتی و دانشگاه اراک با ماشین سازی اراک انجام شده‌ است.

وی ادامه داد: اکنون بسیاری از صنایع توسط افراد متخصص، توانمند و باتجربه مدیریت می‌شوند و اقدامات مؤثری درجهت پویایی صنایع انجام شده است.

استاندار مرکزی در زمینه جذب نیروهای بومی در ادارات و صنایع استان افزود: جذب نیرو در این استان تنها از طریق آزمون است و اولویت جذب در دستگاه های اجرایی و صنایع با نیروهای بومی است.

مخلص الائمه ادامه داد: جذب نیرو خارج از ضابطه در ماه های اخیر در استان مرکزی وجود نداشته و ساماندهی نیروهای گذشته نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با یادآوری ایجاد ستاد نظارت و پیگیری مردمی در استان مرکزی گفت: شاید مناسب باشد که برخی از دانشجویان به عضویت این ستاد درآمده و به نمایندگی از مردم کار نظارت و پیگیری را انجام دهند.

استاندار مرکزی گفت: برخی از مصادیق ناکارآمدی را می توان در چارچوب این ستاد شناسایی و دنبال کرد.

مخلص الائمه اظهار داشت: عمده انتصابات در استان مرکزی انجام شده و پیگیری و هماهنگی‌هایی در زمینه انتصاب معدود مدیران باقیمانده اجرایی با وزارتخانه های مربوطه در حال انجام و در کش وقوس است.

وی ادامه داد: حجم انتصاب نیروهای بومی در استان مرکزی در این دوره بی سابقه بوده و برخی دهه هفتادی‌ها در سمت‌های اجرایی استان منصوب شده و اقدامات دیگری در این زمینه در حال تعقیب است.

مخلص الائمه گفت: تلاش برای انتقال حساب واحدهای بزرگ به داخل استان و به‌کارگیری نیروهای بومی در انتصابات از دیگر اقدامات استانداری در این مدت بوده‌ است.

وی با یادآوری وجود بزرگترین سالن‌های صنعتی و تولیدی کشور در استان مرکزی خاطرنشان کرد: این استان در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده‌ و همه این صنایع با ظرفیت دانشجویان و دانشگاهیان در حال فعالیت هستند.

استاندار مرکزی افزود: این مهم یعنی پیشرفت علمی کشور، موجب شده تا فتنه اخیر، دانشگاه‌ها و دانشجویان را مورد هدف قرار دهد.

مخلص الائمه ایجاد راه آهن در کشور را از جمله افتخارات رضاخان میرپنج در کشور عنوان کرد و افزود: این راه آهن هیچ نقطه مهم جمعیتی و اقتصادی را به یکدیگر وصل نکرده است و تماما در خدمت انگلیس و متفقین جنگ جهانی دوم بوده است.

وی ادامه داد: تا پیش از انقلاب تنها یک مهندس ایرانی که مهندسی نفت داشت در شرکت نفت کشور فعال بود و به هیچ مهندس ایرانی اجازه ورود به این حوزه داده نمی شد.

استاندار مرکزی با یادآوری مشکلات کشور در ابتدای انقلاب در زمینه تولید و واردات سیم خاردار افزود: اکنون جمهوری اسلامی به نقطه ای رسیده است که متهم به صادرات پیشرفته ترین سلاح ها به ابر قدرت های جهان بوده و کشور به برکت انقلاب اسلامی جزو ۱۰ قدرت برتر در زمینه رشد علمی جهان به شمار می رود.

مخلص الائمه گفت: نرخ بیکاری در استان مرکزی روبه کاهش است و در سه شهرستان استان شامل ساوه، زرندیه و دلیجان نزدیک به صفر است و باید این مهم در مرکز استان نیز عملیاتی شود.

ارتباط ما با دانشجویان برقرار است/دولت سیزدهم توقف و تعطیلی ندارد

استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ارتباط ما با دانشجویان برقرار است، اما حجم کار زمین مانده بسیار زیاد بوده و برخی جلسه‌ها تا ساعت سه تا چهار بامداد به طول می‌کشد.

مخلص الائمه بیان کرد: دولت سیزهم توقف و تعطیلی ندارد و برخلاف برخی دولت‌ها، این دولت فعالیت شبانه روزی دارد.

وی اظهار داشت: رئیس جمهور دولت سیزدهم در طول یک سال ۳۱ سفر محوری و ۷ سفر استانی در مجموع ۳۸ سفر داشته است که اگر کسی بخواهد ۳۸ سفر تفریحی شخصی در طول یکسال برنامه ریزی کند از توان اکثر مردم خارج است.

استاندار مرکزی گفت: برای شارژ باتری اجرایی کشور که در سال‌های اخیر خالی شده، نیازمند حرکت مضاعف و پرشتاب هستیم تا عقب ماندگی اجرایی و اداری جبران شود.

مخلص الائمه افزود: مسیر ما برای پیشرفت نیازمند توجه به یک مثلث است که سه ضلع آن عبارت‌اند از وزن گذشته، فشار حال و کشش آینده و به هر میزان که این سه مورد قدرت بیشتری داشته باشند مسیر ما برای حرکت به سمت جلو تحت تأثیر جدی قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: با کمال تأسف بیشتر توان خود را باید برای باز کردن گره‌های و موضوعات کهنه و قدیمی صرف کنیم که بعضا چند دهه قدمت دارند.

مخلص الائمه همچنین افزود: بسیاری از مشکلات کشور از اوایل دهه ۵۰ همزمان با افزایش قیمت نفت آغاز شد، رهبر معظم انقلاب فرمودند نفت این سرمایه خدادادی، عامل فرو ریختگی‌های فراوان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در دهه‌های اخیر بوده است؛ اینها گره های فراوانی هستند و توان ما هم محدود و لذا باید به صورت جهادی و با روش‌های نوین و اولویت‌بندی برای حل اینها اقدام کرد.

وی ادامه داد: استان مرکزی رنگین کمان معادن است اما در اداره کل صمت این استان، سه چهار کارشناس معدن بیشتر نداریم و کسی انگیزه کار در این بخش را ندارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز در این نشست گفت: تشکر می‌کنم که اعتراض دانشجویی را شنیدید و در دانشگاه حضور یافتید.

«محمد معین» افزود: عده‌ای خاص در این نشست برای تمجید استاندار حضور یافته اند تا اعلام کنند همه چیز عادی است.

وی ادامه داد: تعدادی از دانشجویان پس از حوادث اخیر به کمیته انضباطی معرفی شدند.

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اراک افزود: برخورد سرکوب گرانه در جامعه نتیحه عکس دارد.

جذب نیروی انسانی در شرکت های بزرگ استان با سفارش نمایندگان انجام می‌شود

مسئول کانون رسانه دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز گفت: جذب نیروی بومی استان در پالایشگاه، نیروگاه و برخی ادارات استانی با سفارش نمایندگان انجام می‌شود.

«محمد عبدی» افزود: هوای اراک در طول سال آلوده است و بر اساس مصوبه شورای تامین، نیروگاه‌ها نباید در کنار شهرها مازوت سوزی کنند.

استفاده از اعضای عیات علمی دانشگاه ها برای حل مشکلات مطالبه دانشجویان است

دبیر خبرگزاری ایسکانیوز در این نشست گفت: استفاده از هیات علمی و دانشجویان در حل مسائل و مشکلات استان از مطالبات دانشجویان است.

«محمدرضا معصومی» افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه سال‌ها است که عنوان می‌شود و تاکنون این مهم محقق نشده و هرکدام تقصیر را به گردن دیگری می‌اندازند.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری در استان مرکزی فزاینده و ناامیدکننده است، توسعه صنایع در استان باعث افتخار بوده ولی تنها کربن سهم مردم اراک شده‌ است.

دبیر خبرگزاری ایسکانیوز افزود: غیر بومی‌ها در ادارات و صنایع جولان می‌دهند که نیاز است رسیدگی شود و در بکارگیری‌ها جوانان بومی در اولویت قرار گیرد.

امکانات رفاهی برای بانوان در اراک وجود ندارد

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز گفت: مراکز رفاهی در شهر اراک برای بانوان وجود ندارد.

«مهتاب عزیزی» افزود: زیرساخت‌های سالن‌های ورزشی و رزمی در شهر اراک کم است و سالن بسیج و ۲۲ بهمن در مرکز شهر تخریب و بازسازی نشده‌ است.

وی ادامه داد: در شهر مهاجران سالن‌های ورزشی و رفاهی برای کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه وجود دارد و افراد عادی نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

۲۵ هزار و ۹۸۰ دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تحضیل می‌کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: ۲۵ هزار و ۹۸۰ دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی این استان تحصیلی می‌کنند.

«مرتضی قاسمی» افزود: دانشگاه رویکرد خود را به نسل سوم تغییر داده و دانشگاه آزاد اسلامی سراهای نوآوری، مراکز رشد شرکت های دانش بنیان در اراک ایجاد و ارتباط با صنعت را در دل دانشگاه آورده است.

وی ادامه داد: طرح پویش دانشجو محوری و مهارتی دانشجویان در داشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حال اجرا است و در این طرح قراردادی با شرکت‌ها بسته و دانشجویان به عنوان کار محوری در این شرکت‌ها فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: دانشجویان در این شرکت‌ها حضور یافته و شهریه آنها توسط شرکت‌ها پرداخت می‌شود.

قاسمی افزود: نمایشگاه عطر و امید، بازدید دانشجویان از صنایع، بازدید از مرکز سالمندان و حوزه علمیه امام خمینی(ره) از جمله برنامه های این مرکز آموزشی است.

حضور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، حضور در جمع دانشجویان هیأت بقیه الله دانشگاهیان استان در مسجد المهدی اراک، حضور در مراسم روز دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و حضور در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه اراک از جمله برنامه‌های استاندار مرکزی در هفته جاری بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha