روح اله صالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت ۱۷۹ مرکز نیکوکاری در استان، افزود: با همراهی خیران و مشارکت مطلوب حامیان نیک اندیش زنجانی، استان زنجان رتبه برتر کشوری را در میانگین سرانه دریافتی ماهیانه ایتام از محل کمک حامیان دارد.
وی با بیان اینکه مزیت اصلی مراکز نیکوکاری در مردمی بودن آنها است که با حضور خود مردم مدیریت و خدمترسانی میکنند، اضافه کرد: کمک به اقشار نیازمند از طریق این مراکز نقش بسزایی در ارتقای سرمایههای اجتماعی و کارکردهای نظام دارد.
به گفته این مسوول، ورود مراکز نیکوکاری به حوزه توانمندسازی اقشار نیازمند میتواند در سرعتبخشی به برنامههای هدفگذاری شده راهگشا و تسهیلگر باشد.
این مسوول ادامه داد: در نیمه اول امسال پنج هزار و ۱۵ حامی ایتام و فرزندان در استان زنجان جذب شدند که نسبت به برنامه هدفگذاری شده، ۱۸۷ درصد محقق شده است.
وی گفت: طرح اکرام ایتام و محسنین از مهمترین طرح های اجرایی کمیته امداد استان در حوزه توسعه مشارکت های مردمی در برنامه های اجرایی این نهاد است.
صالحی اظهار داشت: در این طرح ملی و خداپسندانه، خیران به صورت داوطلبانه حمایت از یک یا چند فرزند یتیم را برای مدت یک یا چند سال با کمک ماهیانه حداقل ۱۰ هزار تومان متقبل می شوند.
وی خاطر نشان کرد: حامیان نیک اندیش می توانند به صورت غیر حضوری از طریق سامانه ekram .emdad.ir یا ارسال عدد یک به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۴ یا با مراجعه حضوری به دفاتر این نهاد و مراکز نیکوکاری در سطح استان در این طرح خداپسندانه مشارکت کنند.
نظر شما