به گزارش روز یکشنبه ایرنا، موسسه استنادی علم و فناوری (ISC) موسسه بین المللی کلاریویت آنالیتیکس فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر دنیا را به تفکیک دانشگاه های مختلف و در حوزه های موضوعی مربوطه اعلام کرد.
بر این اساس، آصف موسالو دکترای ریاضی محض با گرایش آنالیز، دبیر آموزش و پرورش مرند از دانش آموختگان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، به عنوان یکی از پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان معرفی شد.
موسسه بین المللی کلاریویت آنالیتیکس، فهرستی از پژوهشگران پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی در بازه زمانی ۱۰ ساله را ارائه می کند که طی آن پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس پژوهشگران یک درصد براساس حدود آستانه استنادی (ESI) به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می شوند.
آصف موسالو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در دانشگاه تبریز به پایان رسانده و مقطع دکتری را در دانشگاه شهید مدنی تبریز به بررسی معادلات انتگرال دیفرانسیل مرتبه کسری کاپوتو-فابریزیو پرداخته است.
در سال ۲۰۱۷ یکی از مقالات وی به عنوان مقاله برجسته سال ۲۰۱۷ در ژورنال Boundary Value Problems مجله علمی اشپرینگر انتخاب شد و چند سال هم عنوان مقاله برجسته این ژورنال را در اختیار داشت.
در این مقاله با الگو برداری از سیستم های مهندسی طبیعی و مصنوعی تعریف جدیدی از مشتق به صورت شبکه درخت های دو دویی به نام مشتق دو آرایه ای با بی نهایت ضریب از مشتقات مرتبه کسری ارائه شد و در مدل ریاضی برای تحلیل شبکه های بسیار بزرگ به جای ساده کردن این شبکه ها از شبکه های نامحدود و در حد بی نهایت استفاده شده است.
فهرست پژوهشگران پراستناد برتر دنیا، گزارشی دوماهنامه از پژوهشگران پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی علوم و علوم اجتماعی در سامانه شاخصهای اساسی علم (ESI) در بازه زمانی ۱۰ ساله است، به این ترتیب که پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کردهاند مرتبسازی و سپس براساس حدود آستانه استنادی به عنوان پژوهشگران پراستناد برتر دنیا در نظر گرفته می شوند.
همچنین برخی پژوهشگران در چند حوزه موضوعی حد آستانه استنادی لازم را کسب کرده که در تفکیک پژوهشگران به لحاظ حوزه موضوعی در دسته چند رشته ای قرار گرفته اند.
نظر شما