به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری طلوع نیوز، مسئولان رادیو "هوا" گفتند این برنامهها برای زنان و مردانی پخش میشوند که به هر دلیلی از آموزش دور ماندهاند.
به گفته مسئولان، بیشتر علاقهمندان به این برنامهها، زنان هستند.
برنامههای آموزشی توسط دو استاد ارائه میشود و کتاب درسی نیز به این منظور آماده شده است.
مبین میرزا، معاون رادیو هوا، گفت: «به این دلیل که در بسیاری از مناطق دوردست بیشتر هموطنان ما به آموزش دسترسی ندارند یا در مناطق شان مدرسه وجود ندارد، برای جلوگیری از این چالش، چنین برنامهی رادیویی را آغاز کردهایم.»
پوهان آرین، یکی از آموزگاران، در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «هر سه ماه با به پایان رسیدن کتاب ها، ما دانشآموزان را ارزیابی میکنیم و در کنار آن تکالیف منزل این دانشآموزان را نیز جمعآوری کرده و از نزدیک ارزیابی میکنیم.»
ثنا سمون و تمنا سمون که هر دو خواهر هستند در مصاحبه با این رسانه گفتند از یک سال پیش، برنامههای آموزشی این رادیو را دنبال میکنند و مطالب زیادی آموختهاند.
سمون در ادامه افزود: «از رادیو "هوا " خیلی سپاسگزارم. چرا که در منطقه ما مدرسه وجود ندارد. این رادیو برنامههای بسیار خوبی دارد. معلم ها کتاب هایی معرفی می کنند. دیگر خواهران من نیز چیزهایی زیادی را آموختهاند.»
تمنا سمون، نیز تاکید کرد: «از نهادهای خارجی میخواهم تا به رسانهها کمک کنند تا ساکنان مناطق کوهستانی با استفاده از این روش آموزش ببینند.»
مسئولان رادیو هوا گفتند در صورتی که مدارس متوسطه و پیش دانشگاهی دختران به زودی بازگشایی نشوند، آنان طرحی را عملی خواهند کرد که زمینه آموزش دختران از طریق رادیو فراهم شود.
علاقهمندان این رادیو زنان و دخترانی هستند که در محل زندگی شان مدرسه وجود ندارد و یا به دلایل فرهنگی از آموزش محروم ماندهاند.
نظر شما