قاسم رضایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پنل ها بین خانواده های عشایر کوچروی منطقه قشلاقی مراوه تپه و شهرستان شیروان توزیع شد که به شبکه برق دسترسی ندارند.
وی خاطرنشان کرد: هر دستگاه پنل خورشیدی در بازار آزاد ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال است که ۱۰ درصد از هزینه خرید پنل های خورشیدی سهم عشایر و مابقی از طریق یارانه تامین میشود.
سرپرست اداره امور عشایری شیروان گفت: روند توزیع پنلهای خورشیدی تا تأمین کامل نیاز برقی عشایر ادامه دارد و در زمان تحویل این پنل ها آموزشهای اولیه برای نصب و حفاظت از آنها به عشایر داده شده است که از این پنل ها استفاده بهتری کنند.
رضایی تصریح کرد: از مزایای این پنل ها میتوان به وزن کم، قابل حمل بودن و نصب آسان اشاره کرد که باعث میشود مصرف کننده به راحتی از آنها استفاده کنند،این پنل ها قابلیت روشن کردن ۲۰ لامپ پنج وات را به صورت همزمان، شارژ چراغ قوه، شارژ گوشی تلفن همراه، روشن کردن تلویزیون و رادیو را دارند.
توزیع پنل های خورشیدی برای استفاده بهینه از انرژی خورشیدی در بین عشایر شیروان در دستور کار قرار گرفته است که آبان ماه امسال، ۱۲۱دستگاه پنل خورشیدی بین عشایر این شهرستان و کوچروهای واقع در مراوه تپه توزیع شد.
عشایر شهرستان شیروان شامل ۱۵ هزار نفر جمعیت با ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار در قالب ۹ طایفه، ۳۵۰ هزار راس دام سبک در اختیار دارند.
شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما