به گزارش ایرنا، فیروز طلوع حیات روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۹ هزار تن انواع آبزیان گرم آبی، سردآبی و خاویاری سال گذشته در آذربایجان شرقی تولید شده است.
وی ادامه داد: براساس هفتمین برنامه پیشنهادی شیلات آذربایجان شرقی به سازمان شیلات ایران پیش بینی می شود امسال با تخصیص اعتبارات به این بخش، کل تولیدات بخش شیلات استان به ۱۱هزار تن برسد.
معاون مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزود: اکنون استان آذربایجان شرقی رتبه هفتم کشوری در تولید ماهیان زینتی را دارد .
طلوع حیات با مرور خدمات این مدیریت در سال های گذشته، یادآور شد: دستاورد حوزه توسعه آبزی پروری، خدمت به مردم در سایه کوشش شبانه روزی تولید کنندگان و خادمان عرصه شیلات بوده است.
وی ادامه داد: این مدیریت فعالیت خود را از سال ۱۳۶۷ در استان آذربایجان شرقی شروع کرده است و اکنون با گذشت بیش از ۳۰ سال با تلاش و همت بزرگ مردان عرصه تولید با وجود مزارع نمونه پرورش ماهیان سردآبی و زینتی جزو استانهای برتر درحوزه شیلات و آبزی پروری می باشد.
وی افزود: در چهار سال گذشته زیرساخت های خوبی برای توسعه صنعت شیلات و پرورش ماهی در آذربایجان شرقی ایجاد شده که این استان غیرساحلی را تبدیل به کارگاهی برای توسعه صنعت آبزی پروری کرده است.
طلوع حیات اعلام کرد: در سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در میزان تولید آبزیان خوراکی براساس برنامه ششم توسعه به ترتیب با ۱۱درصد ، ۱۲.۲ درصد و ۱۲.۶ درصد افزایش تولید سالانه بیش از برنامه پیش بینی مصوب استان رشد داشته ایم به خصوص در میزان تولید ماهیان زینتی نسبت به اهداف سال آخر برنامه ششم در حدود ۱۵۰ درصد بیشتر از حد انتظار رشد داشته ایم.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی به عنوان استان غیرساحلی با داشتن تعداد حدود ۱۵۰ باب سد خاکی کوچک و بزرگ ، ۶۶ رشته رودخانه فصلی و دائمی و سه هزار و ۶۰۰ دهنه چشمه و قنات دارای ظرفیت های آبی مناسبی برای توسعه آبزی پروری است و بیش از ۱۲ هزار هکتار مزرعه پرورش ماهی در این استان فعال است.
نظر شما