۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۹:۴۸
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 84968685
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح آموزش تخصصی سلامت  بلوغ در ۱۵۰ مدرسه البرز آغاز شد

کرج- ایرنا- مسوول اموربانوان و خانواده اداره کل آموزش و پرورش البرز از آغاز طرح آموزش تخصصی سلامت بلوغ با شعار« دختر و مادرآگاه ، خانواده متعالی » در ۱۵۰ مدرسه دخترانه این استان خبر داد.

زهرا شاکر اردکانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، هدف از اجرای این طرح را آگاهی بخشی در راستای توان افزایی دانش آموزان دختر به آگاهی بخشی به مادران ذکر کرد.
وی، نوجوانی را یکی از جذاب ترین و در عین حال مشکل سازترین دوران زندگی برای این رده سنی، والدین و فعالان حوزه آموزش و پرورش و سلامت جامعه دانست و افزود: طرح آموزش بلوغ با حضور کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت در مدارس منتخب به صورت کارگاهی برای دانش آموزان دختر و مادران آنان به اجرا درآمده است.
مسوول اموربانوان و خانواده اداره کل آموزش و پرورش البرز بیان داشت: اجرای این طرح به استناد راهکار ۲-۱۶ سند تحول بنیادین و ماده ۳۲ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دستور کار مدارس منتخب استان البرز ویژه دانش آموزان دختر پایه ششم دوره ابتدایی و هفتم دوره اول متوسطه در سال تحصیلی ۱۴۰۱ قرار گرفته است.
شاکراردکانی تصریح کرد: این طرح تا پایان بهمن ماه سال جاری در مدارس منتخب استان البرز ادامه دارد که این مهم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز ، مراکز بهداشت استان و همراهی مراقبان سلامت مدارس عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اینکه دوران بلوغ ، دوران گذار از کودکی به بزرگسالی است،عنوان کرد: در این دوره مهم باید تغییرات فیزیکی، روانی و عاطفی ناشی از بلوغ شناخت و دانش آموزان و خانواده ها با شرایط خاص این مقطع سنی آشنا شوند.
مسوول اموربانوان و خانواده اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: بلوغ مجموعه ای از تغییرات طبیعی است که هر کودکی با آن روبرو می شود؛ برخی از نوجوانان و خانواده‌هایشان با این تغییرات دست و پنجه نرم می‌کنند، در حالی که برخی دیگر بدون نگرانی از بلوغ عبور می‌کنند.

این کارشناس امور خانواده افزود: تنها درصد کمی از کودکان در این مرحله از رشد خود آشفتگی شدیدی را تجربه می کنند.
شاکراردکانی؛ سلامت بلوغ را شامل اصول و مراقبت هایی دانست که منجر به حفظ و ارتقای سلامت جسمی- روانی و عاطفی فرد در این دوران و دوران های دیگر می شود.
وی تاکید کرد: دوره نوجوانی و بلوغ با تغییراتی همراه است و والدین باید به نیازهای فرزندان خود در این دوره توجه جدی کنند.

 راهکار ۲- ۱۶ سند تحول بنیادین  مربوط به آموزش دختران در زمینه های  مهارتی -  آموزشی و قانون مربوط به کانون خانواده و افزایش جمعیت جوان است.
استان البرز ۵۳۰ هزار دانش آموز دارد که بیش از نیمی از این جمعیت دختر هستند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha