نوراله مصطفی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مسافت و دوری راه که عشایر را برای دریافت برخی خدمات وادار به طی مسافتی تا مرکز استان می کند و این امر می تواند علاوه بر هزینه های مالی، حوادث جاده ای برای آنها در پی داشته باشد ضرورت راه اندازی و فعالیت تعاونی عشایری بروجرد را بیشتر کرد و با حمایت سازمان امور عشایری کشور در راستای حل مشکلات و محقق کردن مطالبات جامعه عشایری این اقدام صورت گرفته است.
وی افزود: این اقدام در پی درخواست و مطالبه عشایر شهرستان انجام شده زیرا این قشر سایر امور اداری و مرتبط با مانند امور مربوط به جهاد کشاورزی، راه، آب و فاضلاب روستایی، برق، دامپزشکی و منابع طبیعی را در بروجرد انجام می دهند و اما مسائل مربوط به دریافت نهاده دامی را مجبور به طی مسیر تا مرکز استان بودند.
رییس امور عشایر بروجرد بیان کرد: مهیا شدن زیرساخت های لازم از جمله تشکیل سرگروه های عشایری، تامین انبار علوفه و نهاده دامی، آمادگی عشایر و مسوولان شهرستان برای کمک به تامین سرمایه و امکانات مورد نیاز تعاونی عشایر بروجرد از جمله مواردی است که مورد توجه و اولویت قرار دارد.
مصطفی نژاد اضافه کرد: با توجه به عضویت چندین ساله عشایر بروجرد در تعاونی مالک اشتر برابر اسناد و مدارک اثبات شده و دارا بودن حق السهم در فضا، امکانات، سرمایه و سایر اعتبارات مادی و معنوی در این تعاونی در مرکز استان باید این سهم را به تعاونی تازه تاسیس بروجرد تحویل داد تا بخشی از مشکلات عشایر بروجرد رفع شود.
وی یادآور شد: با تبعیت و پیروی از قانون تقسیمات کشوری، منطقه عشایرنشین گرین و توابع آن جز شهرستان خرم آباد بوده است که اکنون جز بروجرد شده و پس از تشکیل معاونت استانداری و فرمانداری ویژه بروجرد همه تشکیلات دولتی مرتبط تفکیک و به شهرستان بروجرد پیوسته اند.
رییس امور عشایر بروجرد گفت: عشایر این شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار راس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید می کنند.
نظر شما