استخدام هزار نیروی نخبه در صنعت آب و برق با تصویب هیئت وزیران

تهران- ایرنا- معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو گفت: مصوبه هیئت وزیران برای جذب ۱۰۰۰ نخبه در صنعت آب و برق تصویب شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، مریم کارگر نجفی در همایش معاونان منابع انسانی شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور ضمن تأکید بر ضرورت حفظ انسجام در کارها افزود: لازم است در همه حوزه‌های معاونت منابع انسانی شرکت‌های آبفای سراسر کشور، انسجام لازم و هدفمند بودن فعالیت‌ها در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه وظیفه ما در وزارت نیرو انجام کار حاکمیتی، تسهیلگری، سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت است، ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که هیچ یک از فعالیت‌های وزارت نیرو مغایرتی با این وظایف نداشته باشد.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو گفت: زمانی در توسعه زیرساخت‌ها موفق هستیم که پژوهش، تحقیق و فناوری به‌تمامی حوزه‌های فعالیت ما مرتبط شده و با تشخیص نیازهای روز، مسائل آنها را برطرف کند.

کارگر نجفی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که "منظور از اقتصاد دانش‌بنیان یعنی نگاه علمی و فناورانه به تولید در همه حوزه‌ها" خاطرنشان کرد: باتوجه‌به این‌که در حال حاضر فرصت‌های قانونی، آیین‌نامه‌ای و مالی خوبی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم است، از این ظرفیت‌ها استفاده مطلوب داشت.

وی با اشاره به اینکه در مقوله آموزش، وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه آن از وضعیت مناسبی برخوردارند، گفت: در این حوزه ظرفیت‌های خوبی در داخل و خارج از وزارت نیرو فراهم شده است و در سامانه آموزش وزارت نیرو بسیاری از مراکز آموزشی فعال‌اند و خدمات خوبی به وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه ارائه می‌دهند؛ البته نکته‌ای که نباید از نظر دور داشت، توجه بیشتر به کیفیت آموزش، اثربخشی آن و نیز آموزش مدیران است؛ باید به سمتی برویم که همکاران برای احراز پست‌های مدیریتی الزام داشته باشند دوره‌های آموزشی موردنیاز را بگذرانند.

کارگر نجفی با اشاره به اهمیت بسیار زیاد موضوع بهره‌وری برای دولت گفت: لزوم رعایت بهره‌وری که در قانون هم آمده و تکالیف سنگینی در این موضوع وضع شده است، باید به‌صورت ویژه از سوی وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه دنبال شود.

وی افزود: گرچه وزارت نیرو لوح برتر جشنواره شهید رجایی را در موضوع بهره‌وری دریافت کرده و حوزه‌هایی از جمله روابط‌عمومی، منابع انسانی و حراست چنین عناوینی کسب کرده‌اند، اما باید در نظر داشته باشیم که ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بیشتری داریم که باید از آنها به‌درستی استفاده کنیم.

کارگر نجفی با تأکید بر رعایت اصل شفافیت گفت: الزام دولت به پنجره واحد خدمات هوشمند راهی به‌سوی این شفافیت است که وزارت نیرو رتبه برتر را در این زمینه هم کسب کرده است. ارائه خدمات وزارت نیرو در این درگاه تا پایان خرداد ۱۴۰۲ باید به ۱۰۰ درصد برسد.

وی در خاتمه بر همکاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در تکمیل سامانه مدیریت کارکنان صنعت آب و برق (HRS) و توجه به امنیت سایبری تأکید کرد.

هنر منابع انسانی، دریافت نتایج عالی از ظرفیت‌های کنونی آن است

در ادامه، حمیدرضا تشیعی معاون منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آبفای کشور در بخش دیگری از همایش ملی معاونان منابع انسانی شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور با تأکید بر نقش معاونت‌های منابع انسانی در ظرفیت‌سازی برای شرکت‌های آب و فاضلاب گفت: تمام تلاش و هنر ما این است که از ظرفیت‌های کنونی منابع انسانی، به نتایج عالی در ارائه خدمات زیرساختی آب و فاضلاب دست یابیم.

تشیعی افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب به‌عنوان ارائه‌دهنده خدمات زیرساختی نقش بسیار مهمی در حیات اقتصادی و اجتماعی کشور دارند؛ با این نگاه می‌توان به اهمیت جایگاه و رسالت حوزه‌های منابع انسانی این شرکت‌ها نیز بهتر پی برد.

به گفته تشیعی زیرساخت‌های حیاتی از جمله آب و برق، ایمنی، مخابرات، سوخت و غیره به این معناست که مردم توان دانشی، ابزاری و فرهنگی زندگی بدون آن خدمات را ندارند و ضروری است به‌صورت شبانه‌روزی و در تمام روزهای هفته به‌صورت مستمر ارائه شوند.

او با بیان این‌که ارائه خدمات ایمن، باکیفیت و مداوم در شهرها و روستاهای کشور در تمامی شرایط عادی، اضطراری و بحرانی جزو خدمات مأموریتی شرکت‌های آب و فاضلاب است گفت: خوشبختانه کشور ما در حوزه زیرساخت‌های حیاتی پیشرفت کرده است و شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور باید توجه کنند که جایگاه خود را در ارائه خدمات حیاتی زیرساختی کشور حفظ کنند.

تشیعی افزود: توسعه صلاحیت حرفه‌ای از ضروریات شرکت‌های آب و فاضلاب است که خوشبختانه وزارت نیرو در این زمینه ورود کرده و اقدامات مؤثری انجام داده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha