به گزارش ایرنا از تارنمای بلومبرگ؛ شولتز در مجلس آلمان گفت: نباید به خود اجازه دهیم که در روابط دو سوی اقیانوس اطلس، جدایی پیش آید. بلکه باید با یکدیگر همکاری های بیشتر و نزدیک تر داشت و روابط بازرگانی مشترک با ایالات متحده را تقویت کنیم.
قانون تازه ایالات متحده در باره اختصاص یارانه به شرکت های این کشور شامل تولیدکنندگان خودروهای برقی، موجب تنش با اتحادیه اروپا شده است.
پاریس، با متهم کردن واشنگتن به پیروی از سیاست صنعتی همانند چین با اعمال تبعیض بر شرکت های غیر آمریکایی، حتی تهدید به شکایت از این کشور به سازمان تجارت جهانی کرده است.
فرانسوا مکرون رئیس جمهوری فرانسه از دیرباز خواستار تصویب و اجرای قانون اولویت دادن خرید کالاهای اروپایی شده بود تا در قراردادهای مناقصه و مزایده و اختصاص یارانه ها، تولید کنندگان این قاره را در اولویت قرار دهد.
به گفته منابع آگاه از موضع آلمان؛ برلین با مخالفت با اقدامات تهاجمی تر در سطح اتحادیه اروپا، خواستار اجرای سیاست حساب شده تری شامل واکنش به این یارانه ها با موثرسازی چگونگی توزیع بودجه های کنونی و افزایش انگیزه ها در سطح ملی شده است.
طرح تازه آلمان با توجه به نابرخورداری همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا از منابع مالی برای حمایت از شرکت های داخلی، ممکن است موجب تقویت نارضایتی در این کشورها شود که خواستار واکنش شدیدتر در سطح این نهاد هستند.
شولتز در پی حمله نیروهای روسیه به اوکراین گفته بود که روابط اروپا با ایالات متحده از همیشه با اهمیت تر است و باید تقویت شود.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی؛ صدراعظم آلمان شنبه شب گفت: به عنوان بخشی از تلاشها برای پایان دادن جنگ در اوکراین به گفت وگو با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ادامه خواهد داد.
شولتز از زمان آغاز جنگ روسیه در اوکراین در ۵ اسفند، چندین بار با پوتین مکالمه تلفنی انجام داده است. این تماسها انتقاداتی را به دنبال داشته است، اما صدراعظم آلمان میگوید برای پایان دادن به جنگ، مذاکره ضروری است.
نظر شما