شرکت‌های دانش بنیان کشور ۴۰۰ میلیارد تومان محصول فروختند

تبریز- ایرنا- رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هشت هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند، اعلام کرد: شرکت‌های دانش بنیان کشور امسال تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان فروش محصول داشتند.

به گزارش ایرنا، علیرضا منادی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره پژوهش و نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان در ایران راه افتاده است و میزان فروش سال جاری شرکت های دانش بنیان بر این موضوع دلالت دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه دانش بنیان در حال پیشرفت هستیم و در حوزه های دیگر علم و فناوری مثل حوزه نانو در پزشکی و کشاورزی مقام سوم دنیا را داریم بر این اساس مجلس نیز احساس تکلیف کرده و امسال قانون دوم دانش بنیان را نیز تصویب کرد.

رئیس کمیسیون تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت علمی ایران در سایر رشته های راهبردی گفت: ایران در رشته های فنی و مهندسی جزو ۹ کشور برتر دنیا است.

منادی ادامه داد: ۲ درصد علم دنیا در ایران تولید می شود و ۲ درصد نیز توسط بقیه کشورهای اسلامی و این جایگاه علمی کشور را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در توسعه گفت: با توجه به شرایطی که در کشور وجود داشته باید به پژوهش و آموزش به طور یکپارچه نگاه کنیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: زنجیره آموزش باید تکمیل و ایجاد شود بر این اساس در مجلس شورای اسلامی آموزش کودکان سه تا ۶ سال که تحت پوشش بهزیستی بود را در ذیل آموزش های آموزش و پرورش قرار گرفت تا زنجیره آموزش در آموزش و پرورش تکمیل شود.

منادی همچنین از اختصاص ۵۰ هزار میلیارد تومان برای یک میلیون معلم کشور در راستای طرح رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت: تخصیص این مبلغ قابل توجه، تحول بزرگی در زندگی معلمان است.

شرکت‌های دانش بنیان کشور ۴۰۰ میلیارد تومان محصول فروختند

تحقیقات و پژوهش‌ باید منجر به رفع مشکلات جامعه باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه یکی از مراکز بسیار مهم وزارت بهداشت در شمال غرب کشور است.

بهمن نقی پور اظهار کرد: موضوع پژوهش یکی از اساسی ترین موضوعات دانشگاه بوده است و زمینه و شرایط مساعدی را برای رشد پژوهش در این دانشگاه مهیا کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: روند رو به رشدی را در طرح ها و مسائل پژوهشی در دانشگاه داریم البته پژوهش ها باید به طور مسئله محور پیش بروند.

نقی پور تاکید کرد: باید راهکارهای اجرایی را در این خصوص دنبال کنیم البته تحقیقات و پژوهش‌ها باید منجر به رفع مشکلات جامعه باشد تا نتیجه بخش شود.

۸۵ شرکت فناور این دانشگاه ۸۳ ایده فناورانه را معرفی کردند

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه در نظام رتبه بندی بین المللی لایدن از رتبه ۵۷۷ به ۵۴۰ و در نظام رتبه بندی سایمگو از ۵۸۵ به رتبه ۴۷۹ و در ارزیابی Q.S رتبه های ۳۰۱ تا ۳۵۰ را در سال جاری کسب کرد.

شهابی ادامه داد: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور مقام چهارم و کل دانشگاه های ایران مقام ششم را کسب کرد و در بین دانشگاه های جهان از رتبه ۷۶ به رتبه ۵۶ ارتقا یافته است.

وی با بیان ایینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز امسال نیز در بین دانشگاه های کشور رتبه سوم را کسب کرده و در کمیته تحقیقات دانشجویی نیز رتبه اول کشور را در اختیار دارد، گفت: ۲۳ استاد این دانشگاه در بین دانشمندان و پژوهشگران یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفتند.

شهابی اخذ مجوز مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی را یکی دیگر از دستاوردهای مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: ۸۵ شرکت فناور این دانشگاه ۸۳ ایده فناورانه را معرفی کردند و برای حمایت از این طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.

وی افزود: اکنون ۹ شرکت فناور مستقر در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال تغییر به شرکت های دانش بنیان هستند.

وی همچنین با اشاره به تولید داروی مزالازین در تبریز و اخذ مجوز و راه اندازی خط تولید آن گفت: با تولید این دارو ۲.۵ میلیون دلار از واردات دارو جلوگیری شده است.

به گزارش ایرنا، در مراسم اختتامیه بیست و یکمین جشنواره پژوهش فناوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ۲۳ پژوهشگر نمونه این دانشگاه تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha