به گزارش خبرنگار ایرنا، پیرحسین کولیوند شنبه در نشست با نمایندگان مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در محل جمعیت هلال احمر این شهرستان افزود: نیاز اعتباری برای تعمیرات این بالگردها به مجلس و دولت اعلام شده است که امیداوریم با تخصیص این اعتبار بتوانیم از این بالگردها برای امداد و نجات در کشور بهره گیری کنیم.
وی با بیان این که به دلیل کمبود بالگردها ،در حال حاضر بالگرد جمعیت هلال احمر به صورت مشترک بین استان مازندران و گلستان خدمات لازم را ارایه می دهد، گفت: وضعیت ناوگان امدادی خودرو و آمبولانس جمعیت هلال احمر نیز نامناسب است که باید نوسازی شود.
رییس جمعیت هلال احمر با بیان این که از سال ۹۰ حتی یک دستگاه خودروی امداد و نجات و یا آمبولانس به هلال احمر داده نشده و ناوگان خودرویی این جمعیت فرسوده و مستهلک شده است، گفت: در حال حاضر با حمایت دولت برای تقویت ناوگان خودرویی این جمعیت و با هدف ارائه خدمات بهتر به مردم در حوادث، بحرانها و سوانح گوناگون، ۹۰۰ دستگاه خودرو نجات و آمبولانس خریداری شده است.
کولیوند با بیان این که از اردیبشهت ماه سال آینده طی ۶ ماه یعنی هر ماه ۱۰۰ دستگاه خودروی امداد و آمبولانس وارد کشور می شود، افزود: اگرچه نیاز کشور بیشتر از این تعداد است اما با ورود و بکارگیری این تعداد دستگاه خودروی امداد و آمبولانس وضعیت به مراتب بهتر خواهد شد.
وی به کمبود آمبولانس و خودروی امدادی در استان مازندران اشاره و تاکید کرد: وضعیت آماری حوادث ترافیکی و ساحلی در منطقه شمال به خصوص مازندران بسیار بالا است که باید تقویت شود.
رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که مازندران در گرفتن خودروهای امداد و آمبولانس در اولویت جمعیت هلال احمر کشور قرار دارد، گفت: این نهاد برای افزایش پایگاه امداد و نجات که مورد تایید کارشناسان جمعیت قرار بگیرد ، اصلا مشکلی ندارد ، یعنی اگر ساخت پایگاه از سوی خیرین و یا با کمک استانداری ساخته شود، جمعیت هلال احمر در تجهیزات آن مشکلی نخواهد داشت.
کولیوند بر لزوم تقویت و توسعه زیرساخت های امداد و نجات تاکید کرد و افزود: در حال حاضر جمیعت با نیروهای امداد و نجات که کمترین دریافتی را دارند، خدمات مختلف ارایه می کند، این که نیروی امدادی در ازای ۲۴۰ ساعت کار امداد و نجات فقط چهار میلیون تومان درآمد داشته باشد، بسیار کم و اصلا هیچ است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل باید نسبت به پرداخت حق الزحمه نیروهای هلال احمر در اجرای واکسیناسیون کرونا همت کند، من شخصا این موضوع را پیگیری خواهم کرد، این مشکل را در هیج کجای کشور نداشتیم.
رییس جمعیت هلال احمر، طرح راه اندازی شهرستان بابل به عنوان مرکز پشتیبانی امدادی غرب مازندران را لازم و مفید توصیف کرد و گفت: جمعیت هلال احمر از این طرح حمایت می کند.
کولیوند به محدودیت ایجاد داروخانه هلال احمر مطابق ماده ۲۰ کمیسیون معاونت غذا ودارو اشاره کرد و افزود: ما اجازه ایجاد داروخانه جدید در هیچ کجای کشور را نداریم.
وی با اشاره به حمایت جمعیت هلال احمر برای تقویت همکاران هلال احمر از طریق لباس و تجهیزات انفرادی و حفاظتی، گفت: همه این اقدامات برای ارای خدمات مطلوب به مردم است.
وی وضعیت انبارهای جمعیت هلال احمر کشور در داشتن انواع اقلام و تجهیزات را مطلوب ارزیابی کرد.
نمایندگان مجلس مصمم به حل مسائل کلان هلالاحمر هستند
نماینده مردم بابل نیز در این نشست با بیان این که هلال احمر در هنگام بروز حوادث در تمام فصول و همیشه به داد مردم می رسد، گفت: هلال احمر در بروز هر نوع حادثه ای اعم از سیل، زلزله، برف و کولاک همیشه یاری رسان مردم بوده اما جایگاه این جمعیت به درستی تعریف نشده و باید این جایگاه با کمک دولت و مجلس ارتقا یابد.
مهدی سعادتی خاطر نشان کرد: از طرفی، تعیین تکلیف نیروهای هلال احمر که چندین سال است روی زمین مانده، باید حل و فصل شود. نمایندگان مجلس هم مصمم هستند مسائل کلان هلال احمر را حل و فصل کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ایام عید نوروز ، شهرستان بابل ۲۲ میلیون ورودی مسافر دارد و هلال احمر هم باید به آنها خدمات بدهد. لازم است که برای ترمیم وضعیت خدمات رسانی به این شهرستان نگاهی کلان تر بشود.
هلال احمر از بودجه دولتی برخوردار نیست
علی کریمی فیروزجایی دیگر نماینده مردم بابل و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: هلال احمر آنچنان که باید از بودجه دولتی برخوردار نیست و کمک های خیرین هم جوابگوی نیازهای این جمعیت برای خدمترسانی به حادثهدیدگان نیست.
وی افزود: مقرر شده ساختمان جمعیت هلال احمر بابل به مرکز پشتیبانی امدادی غرب مازندان تبدیل شود.
نظر شما