به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد امینی رعایا روز شنبه در بازدید از پروژه های آب شیرین کن های ۲۲ و ۳۵ هزار مترمکعبی شهر بوشهر افزود: طرح توسعه دریامحور با تمرکز ویژه بر استان های ساحلی خلیج فارس شامل خوزستان، بوشهر و هرمزگان تا سواحل مکران است.
وی ادامه داد: در تحقق اقتصاد دریا محور تامین آب از طریق آب شیرین کن ها همراه با افزایش سطح تاب آوری و همچنین پرورش آبزیان بویژه در بخش پرورش ماهی و میگو در قفس از طرح های اولویت دار استان بوشهر است.
استان بوشهر تولید ۲۴۲ هزارمترمکعب از آب شیرین کنها در دستور کار داد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: در این استان اکنون در چهار سایت ۴۵ هزار متر مکعب در شبانه روز آب تولید می شود.
ابوالحسن عالی افزود: تا پایان سال جاری این ظرفیت به بیش از یکصد هزار مترمکعب در شبانه روز خواهد رسید.
وی ادامه داد: همچنین با بهره برداری از سایت های وحدتیه، سیراف، مپنا و شماره ۲ شهر بوشهر و اخند تا یک چهارم ظرفیت تولید آب استان به آب شیرین کن ها اختصاص می یابد.
عالی یادآورشد: اکنون مجموع تولید آب شیرین کن های در مدار، در حال احداث و انعقاد قرارداد بیش از ۲۴۲ هزار مترمکعب در شبانه روز رسیده که این پروژه ها با پیگیری های ملی و استانی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد.
وی افزود: بیش از ۱۶ سایت آب شیرین کن استان بوشهر تا پایان ۱۴۰۳ وارد مدار تولید می شوند که در این صورت حدود ۵۰ درصد آب تولیدی استان از این محل تامین خواهد شد.
عالی ادامه داد: در بوشهر برای تحقق اقصاد دریامحور توسعه ظرفیت های تولید آب از محل احداث آب شیرین کن ها پیش بینی شده که بازدید مشاور معاون اول رئیس جمهوری از تاسیسات آب شیرین کن استان بوشهر نیز در همین راستا صورت گرفته است.
نظر شما