سید امید خلیل زاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به افزایش تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذر، با استفاده از ظرفیت تمامی همکاران شبکه دامپزشکی استان طرح تشدید نظارت بهداشتی از تاریخ ۲۶ آذر تا روز دوم دی در سطح این استان اجرا میشود.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: در طول مدت اجرای این طرح رستورانها، سردخانهها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی، قصابیها، مرغ فروشیها، فروشگاههای زنجیرهای و مراکز تهیه غذای آماده به صورت سرزده مورد بازدید و بازرسی قرار خواهند گرفت.
وی اضافه کرد: در مدت زمان اجرای طرح در تمامی کشتارگاههای دام و طیور، همکاران بخش دولتی قبل و پس از کشتار، حضور داشته و نسبت به اعمال نظارتهای بهداشتی اقدام خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی یادآور شد: ماموران شبکه دامپزشکی به عنوان متولی سلامت مردم با نظارت مستمر بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی به وظیفه خود عمل میکنند.
خلیل زاده از شهروندان خواست هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته و فر|آورده خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه کرده و تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
آذربایجان غربی یکی از استانهای تولید کننده مواد خام دامی و صادرات آن به سایر نقاط کشور محسوب میشود، جمعیت دامی این استان ۹ میلیون واحد اعم از طیور، مرغ، ماکیان و چهار پایان است، فقط در مرکز استان ارومیه بیش از ۴۰۰ مرکز عرضه فرآوردهای خام دامی فعال است.
نظر شما