به گزارش ایرنا، فرهاد قلینژاد روز یک شنبه در کارگروه تخصصی مدیریت پسماند استان بوشهر افزود: از میزان تولید یکهزار و ۵۲۰ تن زباله در طول ۲۴ ساعت، ۱۰۵ تن پسماند صنعتی، ۵۵ تن کشاورزی، ۴ تن عفونی و مابقی خانگی است.
وی افزود: پسماندهایی روزانه تولید شده در بخش های خانگی، صنعتی، کشاورزی و عفونی در حالی به شیوه های سنتی و غیر اصولی در استان بوشهر دفع و دفن می شوند که می توانند به عنوان کانون بیماری ها و آلودگی های زیست محیطی خود را نشان دهند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تصریح کرد: همه شهرستان های ۱۰ گانه استان بوشهر برای دفن پسماندها و دفع اصولی آن، دچار مشکل هستند که نیاز است در این زمینه تدابیر لازم اتخاذ شود.
قلی نژاد با اشاره به حمایت دولت برای اجرای طرح های دفن پسماند، گفت: شهرداری های استان بوشهر می توانند از محل صندوق ملی، طرح های دفع و دفن پسماند را اجرایی کنند.
وی یاداور شد: استفاده از توان شرکت های دانش بنیان استان بوشهر برای بازیافت و حتی دفع انواع پسماند ها می تواند کارگشا شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: در طی سه سال گذشته با انتقال پسماندهای صنعتی خطرناک تولید شده در این استان به مراکز بازیافت اصولی در خارج از استان، اجازه آلودگی خاک بوشهر داده نشده است.
نظر شما