به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزاد مخلص الائمه روز شنبه در نخستین نشست همایش ملی هویت و پیشرفت با محوریت استان مرکزی افزود: هویت از سالهای گذشته دغدغه رهبر معظم انقلاب در سطح ملی بوده و بحث هویت در این استان نیز بارها در بین نخبهها و صاحبنظران مورد بحث قرار گرفته است.
وی ادامه داد: استان مرکزی به رغم مولفههای قدرتمند هویت، نظام هویتی شناخته شده برای استان وجود ندارد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: از ابتدای تشکیل دوره مدیریتی جدید در این استان، بحث هویت از دغدغههای مدیران استانی بوده و برای این موضوع یک هیات اندیشه ورز در استان تشکیل شده است.
مخلص الائمه گفت: در این هیات اقداماتی انجام شده و بر این اساس همایش ملی هویت و پیشرفت برای استفاده از هویت برای پیشرفت استان مرکزی برگزار می شود.
وی یادآور شد: اتفاقاتی اخیر ریشه در بی هویتی داشته و توجه به این موضوع را در استان مرکزی بیشتر با محوریت استان در این همایش بررسی می شود.
استاد حوزه علمیه قم نیز در این آیین گفت: یکی از بحرانهای در کنار خانواده و جامعه مسئله هویت است که اختصاص به یک شهر و استان نداشته و جهانی است.
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه افزود: هرچه بحث هویت بیشتر و بهتر شناخته شود در حوزه حکمرانی بهتر می توان عمل کرد.
وی ادامه داد: همه انسانها هویت ۶ ساحتی شامل ساحت دلنش، بینش، انگیزش، گرایش، منش، ارزش و کشش دارند.
وی ادامه داد: با این ۶ ساحت برخی هویتهای فردی و اجتماعی را می توان نقادی کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه قم گفت: کشورهای اروپایی برای اجازه آسیب رساندن به مناطق سنتی خود را نمی دهند، زیرا این مناطق هویت ساز هستند.
حجت الاسلام خسروپناهی اظهار داشت: تخیل گرایی بجای عقلانیت، تفی فضیلت گرایی ایرانی، فقدان حکمرانی تعلیم و تربیت حکیمانه، بی غیرتی دینی، تقدس زدایی نسبت به آرمان ها و بی توجهی حاکمیت نسبت به تعلیم و تربیت حکیمانه از جمله موانع هویت فرهنگی و اجتماعی به شمار می رود.
نظر شما