به گزارش روز سهشنبه ایرنا از ستاد مبارزه با موادمخدر، محمدمسعود زاهدیان در این باره افزود: با توجه به شرایطی که در افغانستان شکل گرفته است، تولید شیشه در آن افزایش یافته است که با توجه به این تولید بالا، قیمت شیشه نیز کاهش یافته است؛ این امر باعث میشود که با توجه به افزایش قیمت موادمخدر سنتی، گرایش به مصرف شیشه افزایش یابد.
وی اظهار داشت: این خطر جدی است که مصرفکنندگان موادمخدر را تهدید میکند تا به سمت مواد پر خطرتر گرایش یابند و یا شاهد افزایش چندمصرفی موادمخدر مثل شیشه با تریاک، شیشه با هروئین باشیم؛ در واقع اینها از مخاطراتی است که در مقطع زمانی فعلی شاهد هستیم.
معاون مقابله با عرضه و امور بینالملل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: مصرف مواد شیمیایی، قرصهای روانگردان و همچنین گل در بین جوانان در حال افزایش است و در دنیا نیز شاهدیم که ماریجوانا از مصرف نسبتاً بالاتری برخوردار است.
زاهدیان با بیان اینکه فاصله تولید برخی از روانگردانها تا مصرف آن بسیار کاهش یافته است، گفت: اخیراً گزارشی از پلیس دریافت کردیم که نشان میداد نوع جدیدی قرص اکستازی روانگردان به فاصله سه ماه از تولید در اروپا، در ایران مشاهده شده است؛ که نشاندهنده حجم فعالیت شبکههای قاچاق و مجموعههایی است که موادمخدر را به سمت کشور ما هدایت میکنند.
وی افزود: باید در این رابطه، هوشیاری جوانان را تأکید کنم تا نسبت به مصرف موادمخدر با دقت تصمیم بگیرند؛ زیرا عاقبت موادمخدر تباهی و نیستی است. زاهدیان ادامه داد: چه بسیار زندگیهایی که به خوبی اداره میشد اما موادمخدر آنها را متلاشی کرد و چه بسیار افرادی که برای کشور و خانوادههایشان مفید و مؤثر بودند اما به واسطه مصرف موادمخدر خودشان و زندگیشان از بین رفت و حتی به بخشهایی از کشور آسیب وارد کردند.
معاون مقابله با عرضه و امور بینالملل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: جوانی که با هزینه بیتالمال تحصیل میکند تا برای شکوفایی کشور نقش ایفا کند با مصرف موادمخدر از این چرخه خارج میشود.
وی تأکید کرد: والدین باید نظارت کافی بر رفتار اعضای خانواده و فرزندانشان داشته باشند و وقتی شاهد ناملایماتی در آنان شدند، بهموقع مداخله و با مشاوره مجموعههای حمایتی نسبت به اصلاح رفتار آن فرد که در معرض آسیب قرار گرفته است، تلاش کنند تا با اقدام بهموقع از بروز آسیب بیشتر پیشگیری شود.
نظر شما