تامین روشنایی جاده‌های لرستان نیازمند اعتبار ویژه است

خرم‌آباد - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: نقاط پرخطر، گردنه‌های مه‌گیر و تونل ها در اولویت تامین روشنایی راه‌های استان قرار دارند که این مهم نیازمند اعتبارات ویژه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا مرتضی شیروانی روز سه‌شنبه بمناسبت هفته حمل و نقل در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: هفت هزار و ۹۹۰ کیلومتر راه شامل ۱۷۶ کیلومتر آزادراه ، ۴۶۹ کیلومتر چهارخطه، ۶۶۶ کیلومتر راه اصلی، ۵۷۰ کیلومتر راه فرعی، ۲۴ کیلومتر راه بین شهری، چهار هزار و ۱۹۰ کیلومتر روستایی آسفالته و یکهزار و ۹۰۱ کیلومتر راه شوسه در لرستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین درخواست های مردم بهسازی و ترمیم راه‌های روستایی است افزود: ۳۳۰ میلیارد تومان در جریان سفر پارسال رییس‌جمهور برای راه های روستایی لرستان تصویب شد که ابتدای امسال قرارداد ها منعقد و پیمانکاران معرفی شدند و اقدامات لازم با استفاده از امکانات و نیروهای موجود صورت گرفت.

شیروانی بیان کرد: در ۹ ماهه گذشته ۲۲۱ کیلومتر راه روستایی ایجاد و ۱۷۱ کیلومتر آن آسفالت شد که در سفر دوم افتتاح می‌شود همچنین ۲۱ کیلومتر مسیر گردشگری سپیددشت آسفالت شد و با بهسازی آن ۶۰ کیلومتر از طول مسیر کاهش یافت.

وی ادامه داد: با تامین اعتبار لازم تا پنج سال آینده راه روستاهای بالای ۲۰ خانوار لرستان آسفالت می‌شود.

وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲ باب مجتمع خدمات رفاهی افتتاح ، ۳۸ باب پایگاه راهداری تعمیر و بازسازی و ۶ عدد دوربین ثبت تخلفات سرعت در آزادراه خرم‌آباد - اراک نصب شد که تا یک ماه آینده فعال می‌شود.

وی گفت: همچنین در این مدت ۱۳۲ کیلومتر روکش آسفالت راه‌های اصلی و فرعی، ۲۲ کیلومتر لکه گیری، احداث و تعریض ۶ دستگاه ابنیه فنی، نگهداری ۲ هزار کیلومتر راه های روستایی ، خط کشی ۶۵۰ کیلومتر راه، هشت کیلومتر نصب حفاظ میانی ، چهار کیلومتر احداث روشنایی و ۱۷۰ کیلومتر تعمیر و نگهداری روشنایی با ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان نیز گفت: خسارت سیل ۹۸ در استان، یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که طبق گفته کارشناسان اکنون چهار هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود در حالیکه ۵۶۰ میلیارد تومان در حوزه راه‌ها قرارداد منعقد شده و ۲۳۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

مسعود امیری افزود: طبق برنامه‌ریزی سال آینده، در حوزه راه‌های اصلی، روستایی و شریانی ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت انجام می‌شود همچنین نگهداری و تامین روشنایی در دستور کار قرار دارد که اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: خط کشی از عوامل مهم کاهش تصادفات است اما برای اجرای کامل این طرح در جاده‌های لرستان نیازمند اعتبارات ویژه می‌باشد.

وی با اشاره به وجود ۱۰۵ نقطه حادثه خیز در محورهای ارتباطی لرستان گفت: ۵۰ نقطه حادثه خیز با امکانات محدود و حداقل اعتبار، بهسازی و حذف شد اما حذف مابقی این نقاط نیازمند عزم ملی و تخصیص اعتبار ویژه است.

معاون راه روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان نیز گفت: حدود ۳۱۷ میلیارد تومان از محل های مختلف اعتبارات ۱۴۰۰ ابلاغ دیرهنگام اما در ۲ ماه حدود ۴۶۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد شد.

مصطفی ملکی صادقی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت های جاده روستایی بسیار حائز اهمیت است ادامه داد: تخصیص ها مناسب بوده است و تلاش برای اجرای اقدامات در دستور کار قرار گرفت.

رییس اداره حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان نیز گفت: ۸۳ شرکت مسافربری، ۲ هزار و ۴۰۰ راننده، یکهزار و ۴۰۵ ناوگان حمل‌ونقل مسافر همچنین ۹۸ شرکت حمل و نقل کالا با ۱۸ هزار راننده و ۱۱ هزار وسیله نقلیه باری در استان فعال است.

رضا عبدی با اشاره به جابجایی یک میلیون و ۳۱۳ هزار و ۲۲۶ مسافر از ابتدای امسال تاکنون افزود: در این مدت سه تُن و ۵۰۰ هزار کیلوگرم کالا و ۴۴ هزار و ۵۵۴ نفر در اربعین حسینی زائر جابجا شده است.

وی افزود: ۸۹ دستگاه اتوبوس و مینی بوس از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ بازسازی همچنین از این محل ۲۲۴ میلیارد ریال اعتبارات جذب شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha