کاهش نزاع بین زوجین در اصفهان، نیازمند آموزش‌های مستمر است

اصفهان-ایرنا- مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان گفت: کاهش نزاع واختلاف بین زوجین به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی در اصفهان نیازمند آموزش، پیشگیری و تقویت مهارت‌های ارتباطی است.

مسعود مهدویان فر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از تعارض ها و اختلافات همسران در زندگی مشترک به این دلیل است که دختران و پسران ما نقش‌های جنسیتی را در خانواده خود فرا نگرفته‌اند و فاقد مهارت‌های لازم برای عبور از چالش‌ها و موقعیت‌های ارتباطی هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان تصریح کرد: مساله مهم این است که باید به چرخه حیات در خانواده توجه کرد و مسائل بین زوجین از مدت ها قبل از ازدواج آموزش و نهادینه شود.

وی با بیان اینکه این آموزش‌ها باید از دوران کودکی و نوجوانی آغاز شود، افزود: از طرفی به پدرها و مادرهای امروزهم باید آموزش داد فرزندانشان را بر این مبنا که در آینده همسر خوبی برای شریک زندگی باشند تربیت کنند.

مهدویان فر برنامه ریزی آموزشی در سطح مدارس و دانشگاه‌ها گام بعدی برای رفع اختلاف زوجین در خانواده دانست و افزود: این موضوع که اکنون دانش آموزان و دانش آموختگان دانشگاه‌ها چگونه برای زندگی مشترک تربیت می شود و تا چه اندازه به مفاهیم خانواده آگاهی دارند باید مورد سنجش و بازبینی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه آموزش‌های پیش از ازدواج با هدف کمتر شدن نزاع در خانواده پیش از آنکه زن و مرد وارد زندگی مشترک شوند ضروری است، افزود: مهارت های ارتباطی، عاطفی، اقتصادی، حل مساله و شناخت صحیح از ماهیت زن و مرد در نظام خانواده و چگونگی تعامل با او باید در این آموزش ها برنامه‌ریزی شود.

بسیاری از مشکلات زندگی مشترک درسه سال نخست اتفاق می افتد

مهدیان فر افزود: گام بعدیِ آموزش‌ها باید درقالب سرفصل‌های تحکیم خانواده ادامه یابد، زیرا بسیاری از مشکلات زندگی مشترک درسه سال نخست اتفاق می‌افتد و از طرفی مطالعات نشان داده اختلاف و نزاع زوجین در سال های بعد نیز ریشه در همین مساله دارد، از این رو باید دراین مدت مسائل را با دوراندیشی و بهره گیری از آموزش‌های لازم مدیریت کرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان تصریح کرد: برنامه ریزی برای کاهش اختلاف و نزاع بین زوج ها به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی گام کلیدی برای پیشگیری از طلاق و جلوگیری از فُزونی آمار این پدیده در اصفهان خواهد بود.

با استناد به آمار مرکز ملی رصد اجتماعی وزارت کشور خودکشی، نزاع، قتل، مواد مخدر، تصادفات، مشروبات الکلی، همسر آزاری، تجاوز به عنف، کودک آزاری، فرار دختران از خانه،ازدواج، طلاق، سرقت و جرائم رایانه ای از مهمترین آسیب های اجتماعی در استان اصفهان است.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha