به گزارش خبرنگار ایرنا، سید نادرصفوی در جلسه شورای فرهنگ عمومی رضوانشهر
با بیان اینکه جهان با ورود به عصر رسانه ها و شکل گیری جامعه اطلاعاتی، دوران جدیدی را آغاز کرده است، گفت: ما درنظام نوین جهانی و درعصر رسانه ها زندگی می کنیم، عصری که در آن رسانه های گروهی جزء جدایی ناپذیر زندگی ما هستند.
فرماندار رضوانشهر افزود: آنچه که رسانه ها به عنوان اطلاعات به ما منتقل می کنند به اشکال مختلف در نحوه زندگی، اندیشه و احساسات ما و حتی فرزندان ما تعیین کننده است و در این میان سیاست های رسانه ای نقش مهمی در توسعه فرهنگی کشورها دارند.
صفوی بیان کرد: امروز جامعه ای توسعه یافته تلقی می شود که بتواند در کنار توسعه شاخص های اجتماعی واقتصادی بر معیار آموزش و اطلاعات و درحقیقت، عنصردانایی و اجتماعی تاکید کند و توسعه فرهنگی همان ارج نهادن به افکار، آداب و رسوم ملی و بومی جامعه می باشد.
وی بیان کرد: فرهنگ رسانهای حتی میتواند با نمایش تضاد عمیق بین جهان واقعی و جهانی که خود تولید کرده، انسان را در خلاء رها سازد، لذا فرهنگ رسانهای در کنار تمام مزیتهایی که دارد، میتواند در ایجاد تغییر در ارزشهای ذهنی مخاطبان، مفهومی تحت عنوان «شی مداری» را بر ذهن گیرندگان خود حاکم نماید و بحران هویت آنها را تشدید نماید.
امام جمعه اهل سنت شهرستان تالش هم طی سخنانی با اشاره به مشکلات و اتفاقات اخیر در سطح کشور گفت: امروز همه دنیا با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی زندگی می کنند و باید بررسی کنیم که این مشکلات از کجا نشات می گیرد.
ملاحسین خانی پور افزود: مقصر اصلی پائین بودن سطح سواد رسانه ای مردم و جامعه کنونی ما صدا و سیما، هنرمندان و نهادها و سازمان های فرهنگی کشور هستند که وظایف خود را بدرستی انجام نداده اند و امروز کشور را با چنین مشکلاتی مواجه ساخته اند.
وی خطاب به جمع حاضر متذکر شد: همه ما امروز وظایف مهمی بر عهده داریم و باید تلاش کنیم تا در سطح جامعه امید ایجاد نمائیم و ارتقای فهم جامعه قبل از بالابردن عقاید بسیار دارای اهمیت است.
خانی پور افزود: گسترش علم و دانش همراه با ایمان و اخلاق مداری را باید مورد توجه قرار دهیم اما متأسفانه امروز با این خلاء مواجهیم.
وی تصریح کرد: امروز از مهمترین نیازهای جامعه ما شادی و نشاط های حلال است و هیچ کسی حق ندارد که از این موارد جلوگیری کند.
مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان هم در این نشست فرهنگی با اشاره به آسیب ها و خطرات ناشی از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و ماهواره ای گفت: حدود یکصد روز است که فضای شهرهای کشور وضعیتی با عنوان چالش خیابانی را تجربه می کند.
سجادستوده افزود: این موضوعات، اتفاقات تازه ای نیست، این حوادث و اتفاقات درس هایی است که باید برای اداره آینده کشور بگیریم.
ستوده بیان کرد: در جوامع کنونی تمام اوقات بشریت در طول شبانه روز تحت تأثیر فضای مجازی و اینترنت در حال تغییر و تحول است و امروزه قدرت فضای مجازی سبک زندگی ها را تحت تأثیر قرار داده است.
وی گفت: اغتشاشات اخیر یک اتفاق رسانه ای است که نشأت گرفته از تحرکات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است و تمام رسانه های فارسی زبان دنیا از ۲۲ شهریور امسال برنامه های عادی خود را قطع کرده و به موضوعات حوادث ایران می پردازند.
مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان بیان کرد: هم اکنون ۳۲۰ شبکه ماهواره بصورت شبانه روزی و به زبان فارسی مشغول پخش برنامه هستند که ۲۴ شبکه برنامه کودک پخش می کنند و باید جامعه هوشیار باشد.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت، دو بخش بنام های مرکزی و پره سر و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما