به گزارش ایرنا، مجید دهقانیزاده روز پنجشنبه در نشست بررسی ساختمانهای ناایمن دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی با هدف تهیه برنامه رفع خطر از آنها با اشاره به مستهلک شدن برخی ساختمانهای اداری و مدارس استان افزود: باید با هماندیشی متخصصان این حوزه، برنامهای برای رفع خطرات احتمالی تهیه و براساس اولویتبندی با قید فوریت نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی با تاکید بر رعایت آییننامههای مربوط به ساخت و سازها در پروژههای جاری اظهار کرد: خروجی این پایش در راستای تدوین برنامهای برای تصمیمگیری کلان به مرکز ارسال شود تا حداقل در پروژههای جدید آیین نامههای مربوطه به حد کافی و لازم رعایت شود.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به کم بودن تخصیص اعتبار برای تعمیر و تجهیز ساختمانهای دولتی ، باید از این بودجه حداکثر استفاده در بازسازی و مقاوم سازی ساختمانهای دولتی پرمراجع را داشته باشیم.
همچنین محمد دهقان مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد با بیان اینکه متولی نظارت بر ساختمان های دولتی، اداره کل راه و شهرسازی است، افزود: نیاز است این اداره کل ایمنی و پایداری این ساختمانها را پایش کند.
در ادامه سیدرضا آیتاللهی نماینده دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری یزد نیز گفت: در استعلام هایی که از دستگاههای اجرایی و نهادهای غیردولتی استان براساس حریق و سازه گرفته شده است، بیش از ۳۰۰ ساختمان استان نیاز به ایمن سازی دارند که ۵۳ باب آن در اولویت اول استان قرار دارند.
وی با بیان اینکه اطلاعات این ساختمانها در سامانه سنتاک کشور بارگذاری شده است، اظهار داشت: ساختمان چندین مدرسه، بیمارستان، سالن ورزشی و ادارات در اولویت اول ایمنسازی و مقاومسازی قرار گرفتهاند.
اجرای آزمایشی سرشماری ثبتی مبنا در شهر بهاباد از اول دیماه به مدت یکماه
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد از اجرای آزمایشی سرشماری ثبتی مبنا در شهر بهاباد از اول دیماه سالجاری به مدت یک ماه خبر داد.
جعفر رحمانی شمسی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با بیان این خبر افزود: در اجرای آزمایشی سرشماری ثبتیمبنا، آمارگیری دیگری به صورت عملیات میدانی و مراجعه به درب منازل و اخذ آمار از خانوارها انجام نخواهد گرفت.
وی با بیان اینکه اجرای آزمایش سرشماری ثبتیمبنا فقط در سطح شهر بهاباد انجام میشود، افزود: در این طرح از طریق فراخوان عمومی به خانوارهای این شهر برای مراجعه به سامانه اعلام تغییر نشانی ثبت احوال به آدرس https://www.ncr.ir/changeAddress و درج اطلاعات خود برنامهریزی شده است.
این مسئول، اطلاعات مورد نیاز خانوارها برای ثبت در سامانه را شامل آدرس محل سکونت استان، شهرستان، شهر، نوع و نام معبر ماقبل آخر و نوع و نام معبر آخر، کدپستی، پلاک، طبقه و شماره واحد و مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی، شماره ملی، جنس، تاریخ تولد، شماره تلفن و شماره اتباع بر شمرد.
رحمانی شمسی با اشاره به اینکه قرار است در سال ۱۴۰۵ نظام سرشماری ایران به سرشماری ثبتیمبنا تغییر یابد بیان داشت: برای تبدیل آمارهای سنتی به آمارهای مدرن(ثبتی مبنا)، همه دستگاههای کشور باید اطلاعات خود را در اختیار مرکز آمار ایران قرار دهند تا بر مبنای آنها، این مرکز دادههای خام را به آمارهایی که بتواند مورد استفاده محققان، برنامهریزان و متخصصان باشد، تبدیل و به متقاضیان ارائه کند.
وی آمارگیری و سرشماری ثبتیمبنا را یکی از مهمترین اهداف چشمانداز برنامه ملی آمار دانست و گفت: طرح سرشماری آزمایشی به صورت «ثبتی مبنا» سال ۱۴۰۱ در راستای تقویت، بهبود و تکمیل داده های اداری و زیرساخت های سرشماری ۱۴۰۵، از اول دی ماه به مدت یک ماه در شهرهای منتخب کشور اجرا میشود.
این مسئول با بیان اینکه اجرای این روش، گامی مثبت در جهت دستیابی به افق چشمانداز ۲۰ ساله جمهوری اسلامی ایران از طریق تهیه و پیادهسازی نقشه جامع شبکه ملی آمار با اهداف و برنامههای آماری میانمدت و بلندمدت بهشمار میآید، افزود: با انجام سرشماری ثبتی مبنا، هزینههای زیاد انجام سرشماری خود اظهاری یا سنتی، بهطور چشمگیری کاهش خواهد یافت.
رحمانی با تاکید بر اینکه کیفیت مناسب آمار و اطلاعات، ما را به نتایج مثبت در برنامهریزی و تصمیمگیری برای دستیابی به میزان توسعه یافتگی استان کمک کند، خواستار مشارکت حداکثری مردم شهر بهاباد در سرشماری ثبتی مبنا شد و گفت: به هر میزان اطلاعات دقیق و صحیح مورد توجه قرار گیرد میتواند در تصمیمگیری و توزیع اعتبارات و جذب منابع در سطح شهرستان موثر واقع شود.
یادآور میشود بر اساس مصوبه ستاد ملی سرشماری ثبتی مبنا ۱۴۰۵، شرکت ملی پست به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی تخصیص کدپستی ۱۰ رقمی (کد یکتای شناسه مکان) و مجری پیادهسازی پروژه ملی جینف (GNAF) تعیین شده و تاکنون بیش از ۸۰ درصد اماکن شهری کشور دارای نشانی مکان محور شدهاند.
سرشماری ثبتی مبنا مبتنی بر ۲ عدد حاکمیتی است، شماره ملی به عنوان مشخصکننده هویت اشخاص و کدپستی که نمایانگر محل حضور اشخاص در شهر یا روستای خود است.
نظر شما