به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیام تسلیتی به این مناسبت نوشت: درگذشت برادر انقلابی و طبیب سیاستمدار مرحوم جناب آقای دکتر عباس شیبانی که قطعا از اجر سابقون مهاجران، انصار و تابعان به احسان انقلاب اسلامی برخوردارند، موجب تأسف و تألم خاطر شد.
در ادامه این پیام آمده است: عمر مبارک ایشان از زمان دانشجویی در مجاهدت و مبارزه با طاغوت و تحمل ۱۳ سال زندان گرفته تا دوران استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، در عرصهها و مسئولیتهای خطیر از جمله عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مردم در دورههای مختلف مجلس شورای اسلامی، عضویت در چندین دوره شورای اسلامی شهر تهران در سادگی، دلسوزی و تلاش بی وقفه سپری شد.
عاملی درگذشت این خادم ملت را به محضر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، رییس جمهور، خانواده، جامعه پزشکی، همکاران و دوستان وی تسلیت گفت.
پیام تسلیت رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها:
در سوگ مردی هستیم که تاریخ مجسم مبارزه مردم مومن و انقلابی ایران علیه استعمار بود
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در این پیام نوشت: در سوگ مردی هستیم که تاریخ مجسم مبارزه مردم مومن و انقلابی ایران علیه استعمار خشن امپریالیستی و کمونیستی غرب و شرق و استبداد دین گریز پهلوی بود. مرحوم دکتر عباس شیبانی همیشه دانشجویی بود که در تاریخ سیاستورزی خود هیچگاه از مدار انقلابیگری و عقلانیت خارج نشد. نه اسیر ایستارهای محافظهکارانه راستها و لیبرالها شد و نه گرفتار رادیکالیسم چپگراها و التقاطیها.
رستمی در این پیام افزود: با اینکه به سیاستورزی حزبی مشغول بود، اما در گردش روزگار سیاست، نه محافظهکار شد و نه منفعل، او چه در جنبش دانشجویی و چه در عرصه سیاست نهضت انقلابی ماندن را معنا کرد و جنبش گشاده رویی سیاسی و سعه صدر را در عین اصرار بر رعایت موازین انقلاب اسلامی جانی نو بخشید و سبکی نو از سیاست ورزی مومنانه را ارائه کرد. در زی شخصی هم با داشتن سابقه وزارت و نمایندگی مجلس و شورای شهر و ریاست دانشگاه تهران بهرهای زاهدانه از دنیا برد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران
سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در پیامی درگذشت استاد فقید دکتر عباس شیبانی نوزدهمین رییس دانشگاه تهران را به خانواده آن مرحوم، مردم ایران، دانشگاهیان و سیاستمدارانی که اخلاق و عمل را توأمان میجویند، تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مقیمی در این پیام تسلیت نوشت: درگذشت دکتر عباس شیبانی، چهره خدوم و اخلاقمدار و نوزدهمین رییس دانشگاه تهران که با پنج دوره نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی و سه دوره عضویت در شورای اسلامی شهر تهران، همواره دغدغه پیشرفت میهن اسلامی و رفع مشکلات و تنگناهای مردم را داشت، مایه تأثر و تالم عموم مردم ایران و به ویژه دانشگاهیان و دوستداران این استاد فقید و سیاستمدار مردمدار شد.
مقیمی در این پیام عنوان کرد: حضور دکتر شیبانی در نهادهای انقلابی و مسئولیتهای اجرایی تراز اول در آغازین سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ادامه، بیش از سه دهه نقشآفرینی در مهمترین رکن نهاد قانونگذاری کشور و همچنین پارلمان شهری، نشان میدهد که این مبارز انقلابی دوران ستمشاهی، همواره با ارادهای راسخ و روحیهای خستگیناپذیر در مسیر دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ایستاد.
در ادامه این پیام آمده است: سبک زندگی استاد فقید دکتر عباس شیبانی و همچنین استمرار حضورش در عرصههای تصمیمسازی و تصمیمگیری، همواره برای مدیران نسلهای مختلف جمهوری اسلامی و دوستداران ایران، امیدآفرین، قابل احترام و الهامبخش بود؛ چراکه در همه سالهای حیات پربار و پربرکت خود، با وجود همه کاستیها و مشکلات در کشور، جوانان را به دستاوردهای انقلاب اسلامی متوجه میساخت و به تداوم اصلاح امور امیدوار میکرد. او در عین نامآوری، متواضع بود و خوشنام ماند.
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران
حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز، در پیامی درگذشت عضو هیات علمی پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس هیئت امنای ارزی، وزیر اسبق کشاورزی، رییس اسبق دانشگاه تهران و دانشکده پزشکی و نیز عضو پیشین مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر تهران را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این پیام آمده است: مرحوم دکتر شیبانی مصداق آیه شریفه سوره مبارکه احزاب است که هیچ گاه و در هیچ شرایطی از مسیر و مشی سیر الی الله و بندگی خدا خارج نشد و همیشه بنده خالص خدا ماند. در مسئولیت های مختلف از جمله وزیر کشاورزی، رییس دانشگاه تهران، رئیس هیئت امنای ارزی، شورای اسلامی شهر و نمایندگی مجلس شورای اسلامی هیچ گاه نشد که قدمی برای خود بردارد و حتی غذای مصرفی خودش را از منزل می آورد و از غذای بیت المال تناول نمی کرد.
قناعتی در خاتمه این پیام نوشت: در مدتی که در شورای شهر بود ریالی حق ماموریت، اضافه کار و حقوق دریافت نکرد. ایشان مصداق ساده زیستی بود و در یک خانواده استیجاری زندگی کرد تا به رحمت خدا پیوست. امیدوارم جوانان راه ایشان را ادامه دهند و زندگی پرافتخار ایشان به عنوان یک انسان جامع نگر که در همه مسائل جامعه و در همه عرصه های سیاسی حضور داشت و در قیام علیه ظلم ستمشاهی نقش موثری داشت، راهنمای جوانان عزیز ما باشد. توصیه بنده این است زندگی و وصیت نامه سراسر حکمت او را مطالعه کنند و ان شاءالله چراغ راهشان باشد.
به گزارش ایرنا، شیبانی از مبارزان قدیمی دوران انقلاب اسلامی بود که شامگاه پنجشنبه یکم دی ۱۴۰۱ در سن ۹۱ سالگی به لقاءالله پیوست.
نظر شما