داریوش تقیلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع آمار یاد شده در این مدت ۲۹ هزارو ۷۶۵ ماموریت، شهری و ۱۷ هزارو ۷۲۳ ماموریت نیز جاده ای بوده است.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر ۶۳ پایگاه فوریت های پزشکی در این استان فعال است اظهار داشت: از این تعداد ۴۰ پایگاه جاده ای، ۲۲ پایگاه شهری و یک پایگاه دیگر نیز اورژانس هوایی است.
تقی لو با بیان اینکه در زمان حاضر اورژانس استان ۱۰۷ دستگاه آمبولانس دارد و در انجام ماموریت ها به کارگیری می شود ادامه داد: اورژانس استان ۴۸۰ نیروی انسانی دارد که در تمامی پایگاههای استان اعم جاده ای و شهری در حال خدمت رسانی هستند.
وی با بیان اینکه با جانمایی استاندارد پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در این استان، زمان رسیدن به بالین بیمار به کمتر از استانداردهای کشوری رسیده است و این موضوع اهمیت زیادی دارد، اظهار داشت: مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار در ماموریت های شهری و جاده ای به میانگین پنج دقیقه در شهر و ۱۱ دقیقه در جاده ها منجر شده است.
این مسوول خاطرنشان کرد: هم اکنون به لحاظ استاندارد فاصله ۳۰ کیلومتری استقرار پایگاههای اورژانس در جادههای استان رعایت شده و این در حالی است که در صورت بروز حوادثی از قبیل تصادف و یا واژگونی اتوبوس حتی آمبولانسهای پایگاههای داخل شهری نیز به محل اعزام می شوند که بروز این مساله در مواقعی از جمله پیک کاری مشکلاتی را به وجود میآورد.
نظر شما