امام جمعه قشم: حضرت صدیقه طاهره (س) الگوی ولایت مداری و جهاد تبیین است

قشم - ایرنا - امام جمعه قشم با بیان اینکه از بارز ترین مراحل زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) مرحله جهاد تبیین ایشان بود، گفت: الگوی ولایت مداری و جهاد تبیین امروز را باید از زهرای مرضیه (س) بدانیم.

حجت‌الاسلام غلامرضا حاجبی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: در تاریخ بشر هرگاه موفقیتی حاصل شده است، این موفقیت مرهون کسانی بوده که از همه نیروهای خودشان به ویژه در عرصه بیان استفاده کرده اند و پیامبران الهی نمونه بارز آن بوده اند «عَلَّمَهُ الْبَیانَ» این بیان و تبیین بسیار مهم است.

وی ادامه داد: از این رو صدیقه طاهره (س) که ما می توانیم ایشان را اُمّ اسلام بدانیم مسلمانی همه مسلمان عالم و بلکه دینداری همه متدین عالم مرهون ایشان است که با بیان توحیدی خودش، بیان مرتبه امامت و نبوت، بیان مرتبه اخلاق و نظایر آن را در واقع به دنیا بازگو فرموده اند که در خطبه های حضرت زهرا (س) مشهود است. این مرتبه بسیار مهمی است که در کنار اُمّ اَبیها و اُمّ الائمه بودن ایشان اُمّ اسلام و اُمّ ایمان را هم باید اضافه کنیم.

امام جمعه قشم توضیح داد: از این رو در جهاد تبیین حضرت صدیقه طاهره (س) نه تنها از آبرو، از وقت، از عمر و از همه اینها گذشت همه جا توان خودش را گذاشت به همین دلیل هم جمع کننده شایستگی ها و سرشت ها عالی هم است یعنی هم در ابعاد فردی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و نظایر آن مرتبه والایی داشته است.

حجت‌الاسلام غلامرضا حاجبی اضافه کرد: اما آن مرتبه ای که امروز جامعه ما به آن نیاز دارد به الگو بودن حضرت صدیقه طاهره (س) در جهاد تبیین است که نیاز جامعه است، دشمنان هم می دانند اگر این جهاد تبیین با الگو گیری از حضرت زهرا (س) شکل بگیرد امیدواری در جامعه بالا می رود، دشمن هم به دنبال ناامید کردن مردم و امت اسلامی است از این رو ما به تاسی از وجود نازنین اُمّ اَبیها باید در جهاد تبیین هم در روش های جهادی و هم محتوای آن تلاش و کوشش کنیم.

حضرت فاطِمه (س) مشهور به فاطمه زهرا (پنج بعثت - ۱۱ هجری قمری)، دختر پیامبر اسلام (ص) و خدیجه کبری (س) و همسر امام علی (ع) است.

او یکی از پنج‌ تن آل‌ عبا (اصحاب کساء) است که شیعیانِ دوازده امامی آنها را معصوم می‌ دانند. امام دوم و سوم شیعیان، زینب (س) و ام‌ کلثوم از فرزندان ایشان هستند.

زَهراء، عَذراء، معصومَه، حَوراء إنسیّه، حُرَّه، مُبارَکه، بَتُول، سَماویَّه، صِدّیقَه، طَیّبَه، زََکیَّه، عَذراء، راضیَه، حانیَه، مَرضیَّه، زاهِدَه، حُرَّه و سیدة نساء العالمین از القاب ایشان و اُمّ اَبیها کنیه مشهور او است.

وجود نازنین حضرت زهرا (س) اندکی پس از رحلت پیامبر(ص) و در جریان هجوم افرادی بی بصیرت به خانه‌ اش، آسیب دید، در بستر بیماری افتاد و پس از مدت کوتاهی در سوم جمادی‌ الثانی سال ۱۱ هجری قمری در مدینه به شهادت رسید. پیکر دختر پیامبر (ص) به سفارش خودش شبانه و مخفیانه دفن شد و مزارش هیچ‌ گاه مشخص نشد.

شیعیان، حضرت فاطمه (س) را الگوی خود می‌ دانند و در سالروز شهادت ایشان که به ایام فاطمیه مشهور است، عزاداری می‌ کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha