صابر پرنیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای طرح های توسعه ای تکمیل زنجیره فولاد، طرح شمش و بیلت فولادی شرکت فولاد بستان آباد شهرک تخصصی تیکمه داش با اشتغالزایی ۵۰۰ نفر با بیش از ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی امسال افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: اکنون ۵۰ واحد تولید فولاد در آذربایجان شرقی فعال هستند که پنج میلیون تن محصولات فولادی شامل میلگرد، تیرآهن، پروفیل، لوله، بیلت و شمش فولاد تولید می کنند.
پرنیان یادآور شد: تولید بیلت و شمش فولادی مهم تر از انواع دیگر است که با بهره برداری از واحد جدید فولاد تیکمه داش بستان آباد بر ظرفیت تولید استانی افزوده خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به اجرای طرح راهیان پیشرفت در استان و اهمیت آن گفت: در حوزه تولید پیشرفت های خوبی انجام شده است ولی متاسفانه گاهی اوقات این موارد در جامعه مطرح نمی شود این در حالی است که تبیین توانمندی های صنعتی، امید را به جامعه تزریق میکند.
پرنیان افزود: امسال در بسیاری از واحدهای بزرگ صنعتی مانند محصولات لوازم خانگی، قطعه سازی، بلبرینگ، برق و الکترونیک و محصولات صنایع غذایی در استان افزایش تولید داشتیم.
وی با بیان اینکه تبریز پایتخت جهانی فرش دستبافت و تابلو فرش است، گفت: بزرگترین شهرک صنعتی کشور و بزرگترین شهرک صنعتی شیشه آسیا با حجم تولید متنوع در آذربایجان شرقی قرار دارد.
پرنیان در خصوص ظرفیت بالای شهرک فولاد و شهرک خصوصی کیف و کفش افزود: مشکلاتی در بخش صنعت وجود دارد ولی بخش خصوصی توانمند استان در حال توسعه است و در این زمینه با تمام توان در کنار فعالان بخش خصوصی هستیم.
۱۸۵ طرح بزرگ صنعتی آذربایجان شرقی در حال اجرا است
وی اعلام کرد: در حال حاضر ۱۸۵ طرح بزرگ صنعتی در تبریز در حال اجرا است که یکی از این پروژه ها استحصال روزانه هزار تن روغن است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه کارهای بزرگی در استان در حال انجام است، گفت: بزرگترین گلخانه غرب آسیا در آذربایجان شرقی قرار دارد که در حال حاضر این واحد تولیدی با با توسعه فعالیت خود در حال احداث بزرگترین گلخانه دنیا است.
پرنیان افزود: بدون تردید اگر بستر مناسب را در بخش تولید ایجاد کنیم با توجه به روحیه صنعتی مردم، تحول بزرگی در این استان ایجاد خواهد شد.
وی افزود: طرح راهیان پیشرفت از اسفند سال گذشته به منظور افزایش ارتباط جامعه با پیشرفت های بخش صنعت آغاز شده است.
وی با بیان اینکه باید با برقراری ارتباطی موثر و هوشمند با جامعه تحول اساسی در این بخش ایجاد کنیم، اظهار کرد: اگر با اجرای مناسب این طرح، درهای صنعت بر روی بازدیدکنندگان باز شود مردم از نزدیک رویدادهای رشد و توسعه ای که در کشور در حال وقوع است را مشاهده خواهند کرد و این موضوع تاثیر زیادی در جامعه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، بیش از چهار هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در آذربایجان شرقی فعالیت دارند.
احداث واحد تولیدی فولاد بستان آباد هفته دولت سال ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۱۴۵ هزارمترمربع در بخش تیکمه داش با ظرفیت اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ۷۰۰ نفر شروع شد .
مجتمع فولاد کاوه تیکمه داش هم به عنوانی یکی از واحدهای فولادی استان در شهرستان بستان آباد در زمینه تولید مقاطع فولادی مختلف مثل ناودانی، میلگرد و تیرآهن فعال است.
صنعت فولاد آذربایجانشرقی به عنوان بزرگترین قطب تولید این محصول در بخش خصوصی کشور، در سالهای اخیر رشد جهشی داشته است، به گونهای که صادرات سالانه آن اکنون به بیش از ۱۰۰ میلیون دلار میرسد.
نظر شما