به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری جمهور، شورتر در توییترش نوشت که تصمیم ممنوعیت کار زنان در موسسات توسط طالبان، تبعیض آشکار، نقض قوانین بینالمللی و اصول کمکهای بشردوستانه است.
او تاکید کرده است که بریتانیا، شورای امنیت سازمان ملل متحد، سازمان همکاری اسلامی، جی هفت، سازمانهای غیردولتی و بسیاری دیگر، از طالبان میخواهند که این ممنوعیت غیرقابل توجیه را لغو کنند.
به گفته او، زنان افغان برای عملیات بشردوستانه در افغانستان بسیار مهم هستند. شورتر خاطر نشان کرده که برخی از سازمانها تا ۴۰ درصد از کارکنان خود را یکشبه از دست دادهاند.
به گفته او، بسیاری از این زنان کمک و خدمات را به زنان و کودکان در شرایطی توزیع میکنند که مردان نمیتوانند جایگزین آنان شوند. او تأکید کرده است که ممنوعیت کار زنان، بهشدت توانایی سازمانهای غیردولتی را برای فعالیت محدود میکند.
کاردار سفارت بریتانیا افزوده است که تعلیق برخی عملیات بشردوستانه نتیجهی مستقیم تصمیم طالبان است.
او اضافه کرده است که بریتانیا از نزدیک با سایر اهداکنندگان، سازمانهای غیردولتی و سازمان ملل متحد همکاری میکند تا با وجود محدودیتهای تحمیل شده توسط طالبان، اطمینان حاصل کند که کمکهای نجاتدهنده به افراد نیازمند میرسد.
بهگفته او، اما تا زمانی که طالبان از این تصمیم خود عقبنشینی نکنند، دسترسی آسیبپذیرترین افراد به کمک غیرممکن خواهد بود.
این در حالی است که پس از اعلام ممنوعیت کار زنان در موسسات داخلی و خارجی، چندین موسسه کمک رسان فعالیت خود را در افغانستان تعلیق کردهاند.
نظر شما