به گزارش ایرنا از وزارت آموزشوپرورش، حمیدرضا خانمحمدی در نشست با جمعی از خیران مدرسهساز ساکن خارج از کشور اظهار داشت: شبکهسازی خیران به خصوص در خارج از کشور امری ضروری و موثر است که باید پایدار شود تا شاهد دستاوردهای افزایش همراهی هموطنان ساکن سایر کشورها در امر مدرسهسازی باشیم.
وی افزود: خیران ساکن خارج از کشور میتوانند در همه بخشها به ویژه در زمینه تجهیز مدارس به ما کمک کنند.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: پیشتر نیز گامهایی در زمینه استفاده از ظرفیت خیران ساکن خارج از کشور برداشته شده بود که تلاش میکنیم این اقدامات را به نقطهای پایدار برسانیم و تثبیت کنیم. احیای مجمع خیران مدرسهساز ساکن در خارج از جمله امارات و ترکیه که در این نشست مصوب شد یکی از این اقدامات است که باید تلاش کنیم در این دوره به سرانجام برسد.
خانمحمدی با تاکید بر لزوم حفظ کرامت و جایگاه خیران مدرسهساز گفت: هرچند که افزایش اعتبار طرحهای خیری یکی از مطالبات جدی و مهم ما از دولت است اما علاوه بر پیگیری برای افزایش اعتبارات دولتی باید در زمینه جذب حمایت خیران به ویژه خیران ساکن خارج از کشور نیز تلاش کنیم.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: نکته مهمی که در جذب حمایتهای خیران ساکن خارج از کشور باید مورد توجه داشته باشیم این است که شرایط را برای این گروه از خیران متناسب با بوم کشور محل سکونت آنها فراهم کنیم.
در ادامه این نشست پس از رایزنی با خیران مدرسهساز ساکن سایر کشورها، بررسی موضوعاتی به عنوان اولویتهای قابل پیگیری به منظور تحقق اهداف جلسه در دستور کار قرار گرفت.
برپایی مجامع خیران جدید، شناسایی افراد شاخص و تاثیرگذار، استفاده از ظرفیت سرکنسولی یا سفارتخانهها، بهرهگیری از ظرفیت سفیران بازنشسته و بهرهمندی از ظرفیت کارخانهها و شرکتهای بینالمللی و بازرگانان ایرانی برخی از این راهکارهای پیشنهادی هستند.
استقرار دبیرخانه خیران خارج از کشور، برگزاری جلسات ماهیانه وبیناری و حضوری، استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان در مدارس خارج از کشور، تشکیل کارگروه راههای شناسایی و جذب خیرین خارج از کشور در استانها و معرفی نماینده کارگروه و برندسازی جامعه خیران مدرسهساز کشور نیز مصوبات این نشست بودند.
نظر شما