به گزارش ایرنا از روابط عمومی فرهنگسرای بهمن، در این ویژه برنامه که شامگاه پنجشنبه ۱۵ دی ماه به مناسبت گرامیداشت ایام وفات شهادت گونه ی حضرت ام البنین(س) در تالار مبارک فرهنگسرای بهمن برگزار شد، مادر شهید مدافع حرم محمد حسین محمد خانی (عمار حلب) و همسر شهید سلامت علی فعال در کنار سید سجاد موسوی مدیر کل حوزه ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، داود حشمتی رئیس فرهنگسرای کار، سید مهدی حسینی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۶ و حسین رضاخواه معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرای بهمن با حضور در این مراسم از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون تجلیل کردند.
در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط رامین بهرامی، قاری بین المللی و همچنین پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران؛ داود حشمتی رییس فرهنگسرای کار و تعاون ضمن خیر مقدم گویی صمیمیانه با بیان این نکته خطاب به مادران و همسران شهدای والامقام مدافع حرم، به ویژه خانواده معظم شهدای فاطمیون ادای احترام کرد و هدف اجرای این برنامه را تکریم و بزرگداشت مقام شامخ خانواده معظم شهدا در سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و سعادتی برای خود عنوان کرد.
سید مسافر رزمنده لشکر فاطمیون با ذهن و قلبی آکنده از خاطرات تلخ و شیرین جبههها، دیگر میهمان و روایتگر این محفل نورانی بود که با بیان خاطراتی از رزمندگانی که هرکدام داستانی برای روایت داشته و از کنارش پر کشیدند. شهدایی که بخشی از این مسافر جامانده را با خود بردهاند، در ابتدا خانواده های معظم شهدا گفت: همه ما قبول داریم که حاج قاسم فرمانده ما بود. حاج قاسم قطعا وقتی فرمانده است نیرو لازم دارد و هیچکس بدون نیرو کاری نمی تواند بکند. در هر بخش و رسته نظامی مثل فرماندهی گردان، لجستیک و پشتیبانی و اطلاعات هم به یک فرمانده نیاز داریم. ما در رسته های مختلف نظامی آموزش داریم ولی در تماتم این رسته ها چه کسی مسئول پرورش نیرو ها است ...؟
اینجاست که باید بگویم مادران جامعه ما فرماندهان پرورش نیروی انسانی هستند.
این مدافع حرم در ادامه گفت: روزی به مادرم گفتم ؛مادر جان شما الحمدولله در امتحان اول قبول شده ای، و مادرم گفت: من که اجازه داده ام به سوریه بروی . من هم در ادامه گفتم مادر جان این تازه امتحان ثلث اول بوده که اجازه دادید، ثلث دوم هم زمانی است که جنازه ام را برایتان می آورند و مادر گفت که بعد از آن دیگر چیزی از من باقی نمی ماند ... گفتم مادر جان ثلث سوم تازه بعد از این که جنازه ام را آوردند است شروع می شود. اینکه چقدر با صبوری و مقاومت پای شهدایمان ایستاده ایم.
پرورش بزرگترین اصل یک جهاد است
سید مسافر با اشاره به خاطره ای از تغییر نام های فرزندان افغان به نام های زیبای ائمه مثل زینب، حسین و ... خاطر نشان کرد: عناوینی مثل جهاد، حاج قاسم، قیام، انقلاب و ... همه و همه از نوع تربیت و پرورشگاه دامان یک مادر برخاسته می شود و چقدر زیباست این جمله که گفته می شود "بهشت زیر پای مادران است ".
بایستی مادر باشی تا بفهمی که گذشتن از جگر گوشه ات چه معنا دارد. "احساس سوختن به تماشا نیست". لذا مرکز فرماندهی پرورش نیرو شما مادران هستید ... و شما خواهرم که در حال پرورش فرزند هستی و این موضوع را قطعا قدر بدانید.
اسلام حد و مرزی ندارد
وی در بخش دیگر از سخنانش درباره شهید حاج قاسم سلیمانی، افزود: این روزها، ایام تلخ برای ما ولی شیرین برای حاج قاسم است. چراکه ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی، فرمانده همه ما است.
سید مسافر ادامه داد: یک جمله معرف از حضرت امام (ره) است که فرمودند:" اسلام مرزی ندارد و شهید حاج قاسم سلیمانی کسی است که این جمله را تحقق بخشید. چون ایمان داشت به اینکه واقعا اسلام مرز ندارد. حاج قاسم یک فرد ایرانی است که از دهات کرمان به جای جای کشور های سوریه یمن و عراق می رفت و کار هایی بزرگ می کرد. گاهی فلسطینی ها، یمنی ها عراقی ها و ... هم سود می بردند، ولی برایش مهم نبود که چه کسی سود می برد. فقط در یک طرف این معادله بایستی اسلام می بود و بس. ایشان شخصیتی بود که در عمل ثابت کرد اسلام مرز ندارد.
این روایتگر و رزمنده در ادامه تصریح کرد: در جریان مقاومت اسلامی چند مجموعه تشکیل شد؛ مثل: لشکر فاطمیون، زینبیون و حسینیون که البته توسط حاج قاسم در سه کشور به وجود آمد. او در کنار تمام این تشکیلانت و کشورها نیرو تربیت کرد و آموزش داد، اما در افغانستان تولدی ایجاد شد به نام «لشکر غیور فاطمیون» که بایستی همگی ما به این موضوع ببالیم و افتخار کنیم برای این که مجموعه های مقاومت در عراق، فلسطین و حزب الله در لبنان وجود دارند ... و اینکه مقام معظم رهبری فقط در برابر لشکر فاطمیون فرمودند: من به شما افتخار می کنم ... پس سرتان را بالا بگیرید و افتخار کنید.
ما این امنیت را ساده به دست نیاورده ایم
وی با بیان خاطره ای دردناک از شهیدان مدافع حرم شهید سید عقیل و شهید رضا اسماعیلی، جوان ۲۰ ساله ای که به دست داعش اسیر شده بود پرداخت و گفت: دیدم که رضا به دست داعش اسیر شد و خیلی نگران بودیم و زمانی که صدای رضا از بی سیم شنیده شد،خوشحال شدیم که شاید زخمی در گوشه ای است . ولی بعد از لحظه ای صدای داعشی های ملعون آمد که با طعنه و ریشخند از او می خواستند به علی و فاطمه دشنام بگوید، ولی صدایی که از بی سیم رضا به گوش ما رسید این بود که دو مرتبه یاعلی گفت و دیگر صدای یاعلی سوم از بی سیم شنیده نشد؛ چون خنجر داعشی سفاک، گلوی رضا را بریده بود.... بله ما این امنیت را ساده به دست نیاورده ایم.
حجت الاسلام محمد دغانلو دیگر سخنران این مراسم در خصوص ویژگی های شخصیتی و فضایل حضرت ام البنین(س) گفت: مادران شهدا در تربیت فرزندان و فرستادن آنها به جبهه های جهاد و ایثار و مقاومت، قطعا به مادر بزرگوار حضرت ابوالفضل العباس(ع) بانو ام البنین (س) اقتدا کرده اند.
وی ادامه داد: امروز علم ثابت کرده که وراثت از طریق خون و ژن به اولاد منتقل می شود. امشب به مناسبت وفات این بانوی بزرگوار و بنابر اعتقاد شیعه هر فضیلت و بزرگواری که از جانب حضرت باب الحوائج، ابوالفضل العباس (ع) در واقعه کربلا مشاهده و تجربه شده را بایستی در مادر بزرگوار ایشان حضرت ام البنین(س) جستجو کنیم.
دغانلو تصریح کرد: ادب این خانم بزرگوار نسبت به ساحت ولایت و مقام امیر المومنین حضرت علی(ع) نشان از این دارد که در همه عمر فراموش نکردند که فلسفه وجودی فرزندش ابوالفضل العباس(ع) برای این است که حامی اولاد فاطمه زهرا (س) باشد. وقتی امیرالمومنین (ع) از برادرش عقیل خواستند همسری برایش انتخاب کند که در ایمان و شجاعت مثل و مانندی نداشته باشد. حضرت علی(ع) در جواب دلیل این تاکید خطاب به عقیل فرمودند: می خواهم از او فرزندی به دنیا بیاید و تربیت شود که در کربلا فرزند فاطمه (س) را حمایت کند. البته حضرت ام البنین (س) به عنوان یک نو عروس شرط ازدواج خود با علی(ع) را از همان ابتدای ورود نه خانومی آن خانه ، بلکه کنیزی فرزندان و اولاد حضرت فاطمه(س) قرار داده بودند و این ها نشانگر اوج ایمان و اخلاص این بانوی بزرگوار و احترامی است که به ولایت دارند.
در پایان این مراسم از مادران و پدران پانزده شه والامقام لشکر فاطمیون منطقه باقر شهر؛ مادر شهید رجب علی یاوری، پدر شهید محمد حسینی، مادر شهید محمد جواد محمدی، پدر و مادر شهید محمد حسینی، پدر و مادر شهید ذبیح الله رحیمی، پدر و مادر شهید سید محمد فلاح، پدر و مادر شهید نقیب الله هزاره، پدر و مادر شهید محمد حسین حسینی، مادر شهید جمعه رحیمی، مادر شهید بربری، پدر و مادر شهید مصطفی حسنی، پدر و مادر شهید اسد الله سلطانی، پدر و مادر شهید عتیق الله موسوی، پدر و مادر شهید اصغر یوسفی، مادر شهید ظفر حسنی و مادر شهید مدافع حرم محمد حسین محمدخانی (عمار حلب) تجلیل شایسته به عمل آمد.
اجرای زنده گروه سرود ریحانه الحسین(ع) و نمایش گروه طلوع هنر با موضوع فرهنگ و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی توسط گروه جهادی شهید کابلی، مداحی ایمان جهشی در کنار اجرای هنرمندانه سامانا احمدی از دیگر بخش های ویژه برنامه «بانوی مرد آفرین» بود.
نظر شما