هاشم علایی روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: بررسی استانداردهایی که پنج سال از تدوین آنها گذشته، از وظایف سازمان ملی استاندارد ایران است و بازنگری آنها به طور مداوم انجام میگیرد تا همگام با رشد علم و فناوری، استانداردهای تدوین شده کارایی لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: بازنگریهای انجام شده بیشتر در زمینه صنایع شیمایی، صنایع غذایی، مکانیک، مصالح ساختمانی، فناوری ارتباطات، برق و الکترونیک و مواد معدنی بوده است.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل اضافه کرد: علاوه بر بازنگری استانداردهای ملی، مشارکت در تدوین و تجدیدنظر استانداردهای بینالمللی نیز در دستور کار سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارد و سازمان موظف است با توجه به منافع و نیازهای داخلی کشور و در جهت تسهیل و گسترش حضور جمهوری اسلامی ایران در عرصه تجارت جهانی به ویژه صادرات با ایجاد کمیتههای فنی متناظر استانداردهای بینالمللی در تدوین این استانداردها مشارکت فعال و موثر داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت این اداره کل در زمینه دبیرخانه کمیته فنی متناظر تی.سی.۱۲۱ گفت: دبیرخانه این کمیته فنی با عنوان "وسایل قطع و وصل و فرمان و ملحقات آن برای ولتاژهای پایین" در اداره کل استاندارد استان اردبیل مستقر است.
علایی همچنین از برگزاری بیش از س هزار و ۸۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی استان اردبیل در ۹ ماهه سالجاری خبر داد و افزود: نقش مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی در ارتقاء کیفیت بسیار حائز اهمیت و کلیدی است.
وی بیان کرد: طبق آئیننامه تائید صلاحیت مدیران کنترل کیفیت، واحدهای تولیدی و خدماتی باید به منظور ارتقای سطح علمی مدیران کنترل کیفیت سالانه حداقل ۱۶ ساعت دوره آموزشی را برنامهریزی و اجرا کنند.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل اضافه کرد: در راستای اجرای بند ج اصل ۴۴ قانون اساسی و برون سپاری امور تصدیگری به بخش خصوصی، برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت، کارشناسان استاندارد و سایر آموزش ها به شرکتهای همکار آموزشی تائید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران با نظارت این اداره کل واگذار شده است.
نظر شما