به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سعید جلیلی در سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در کارگاههای آموزشی و سلسله نشستهای تخصصی نقش زن در سعادت جامعه که در سالن ۳ سینما فلسطین برگزارشد؛ اظهارکرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران ۴۳ ساله انقلاب ایران و شکل گیری انقلاب، طرف مقابل و آنهایی که با نظام مقدس جمهوری اسلامی عناد و کینه داشتند موافق انقلاب نبوده و حتی خوشامدگویی هم به نظام اسلامی انقلابی نگفتند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی خاطر نشانکرد: در طی انقلاب اسلامی گزینههایی را در برابر ملت و انقلاب از جمله جنگ، ترور و فشارهای اقتصادی و تحریم قرار داده و سختی های بسیاری را بر ملت روا داشتند.
وی ادامه داد: ترور رییس جمهور و مسئولان و حتی مردم کوچه و بازار از جمله اقداماتی بود که علیه جمهوری اسلامی انجام گرفت و آنها حتی از گفتن گزینههای سخت در برابر ملت ایران هم ابایی نداشتند.
جلیلی عنوان کرد: کسانی که ادعای تمدن جدید و نوین را داشتند در عمل و رفتارهای وحشیانه خود نشان دادند که نه تنها مدافع حقوق بشریت نیستند بلکه برای تحقق اهداف پلیدشان از هیچ کاری فروگذار نیستند.
وی گفت: ایستادگی ملت ایران در برابر سخت افزار و جنگ افزار به اتکای جنگ نرم بود. آنها از ابزار سخت ناکارآمد برای دستیابی به ابزار جدید بهره گرفته تا جنس ابزار دیگر را خدشه دار کنند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: او که شعار زن، زندگی و آزادی را سر میدهد در قرون ۳ و ۴ و ۵ نگاهش به زن دور از انسانیت و آزادگی و آزاد زیستن و هویت بخشی به این جنسیت بود.
وی با طرح این سوال که زن در نگاه، تمدن، فکر و اندیشه و کلیت تمدن غربی چه جایگاهی داشت؟ اظهارکرد: در چندین قرن گذشته زنان نمیتوانستند وارد صحنههای اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و هر حوزهای بشوند و از جایگاه و منزلتی برخوردار نبودند.
جلیلی اضافه کرد: زنان برای حضور در عرصههای اجتماعی باید خصلتهای مردانه را کسب کرده و ازهویت زنانه خود دست برمیداشتند. این امر به ضرر زنان بود چرا که هویت واقعی خود را از دست میدادند
وی ادامه داد: پس از جنگ جهانی دوم به دلیل میلیون ها تلفاتی که اتفاق افتاد اقتصاد رو به زوال رفته و به نیروی کار برای رشد و توسعه نیاز داشت. بر همین اساس از نیروی کار زن برای توسعه اقتصادی بهره گرفته و آنها مشغول کار شدند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: زن به کالایی مدرن تبدیل شده و برای فروش کالا و تامین نیروی انسانی خود از زنان استفاده میکردند که این رخداد یک فاجعه دردناک به شمار میرود.
وی تصریح کرد: کتاب امپراطوری توهم به موقعیت زنان در جامعه امروز آمریکا پرداخته و در این زمینه توضیح میدهد. این کتاب به وضعیت زنان در دنیای کنونی امریکا پرداخته است.
جلیلی تاکید کرد: نگاه متعالی به زن وجود دارد و نگاه کالایی و جنسی به این مقوله وجود ندارد که از این نمونه می توان به همسر فرعون اشاره کرد که به عنوا ن یک زن مومنه و با ایمان در کنار مردی کافر زیست میکرد.
وی به فعالیتهای سینما در خصوص هویت بخشی به زنان اشاره کرد و گفت: سینمای امروز در زمینه هویت بخشی و شخصیت دادن به زنان از نقطه مطلوب و مورد توجه فاصله داشته و بر همین مبنا ضرورت به کار بیشتر و با جدیت وجود دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی به کنوانسیون حقوق زنان اشاره کرد و افزود: کنوانسیون حقوق زن مبتنی بر واقعیت باید به تصویر کشیده شود و عاقلانه و عالمانه و با دیدی باز و متفکرانه بیان شده و مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: یک سیاست خارجی فعال باید در حقوق و کرامت زنان و همچنین تعالی و جایگاه برجسته زنان نقش داشته و به عنوان مدعی بود و هرگز مورد اتهام و متهم قرار نگیرند.
جلیلی تاکید کرد: حضور زنان به عنوان یک دیپلماسی سیاسی دولت و ملت امروزه با پیشرفت فناوری و توسعه اطلاعات و ارتباطات مورد توجه و دقت نظر قرار دارد و به زنان نگاه کارمندی وجود نداشته بلکه دیدی فعال و موثری باشد و آنها به عنوان سفیران اثرپذیری مورد توجه قرار گیرند.
نظر شما