« امیر عربی» چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: پیشبینی میشود هشت میلیون دلار بید قرمز امسال از شهرستان محلات به کشورهای مقصد صادر شود.
وی ادامه داد: سطح باغات درختچه زینتی بید قرمز در این شهرستان حدود ۲۰۰ هکتار است که پیشبینی می شود در آینده توسعه چشمگیری در این خصوص با توجه به استقبال از صادرات آن داشته باشد.
عربی بیان کرد: درختچه بید قرمز محلات از اواسط مهرماه برداشت و با تشکیل کارگاههای فرآوری و بستهبندی در محلات و روستای بزیجان آماده صادرات میشود و این روند تا اواسط اسفند ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محلات گفت: شرایط آب و هوایی برای تولید بید قرمز شاخصه اول را در تولید رنگ قرمز شاخههای این درخت دارد و بید قرمز محلات به عنوان یک نشان تجاری در دنیا شناخته شده است.
وی تصریح کرد: محلات در تولید و صادرات بید قرمز رتبه اول را در کشور دارد و برداشت این محصول در مدت حدود ۵ ماه ۲۰ هزار ساعت شغل برای بانوان و همچنین کشاورزان روستایی این مناطق ایجاد نموده است.
عربی بیان کرد: تا سال ۱۳۷۹، بید قرمز در محلات تنها کاربری گرمازایی داشت اما از سال ۸۱ با تفکیک و دستهبندی مناسب، زمینه صادرات آن به خارج از کشور فراهم شد و هر ساله تقاضا برای این محصول افزایش مییابد.
محلات واقع در جنوب استان مرکزی است که ۵۵ هزار نفر جمعیت دارد و مهمترین محصولات زراعی آن، گندم، جو، چغندرقند، کلزا و ذرت علوفه ای است.
تولید گل و گیاهان آپارتمانی نیز از اهمیت ویژهای در این شهرستان برخوردار است.
این شهرستان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ بهرهبردار کشاورز است و به قطب تولید گل و گیاه و سنگ نما در کشور شهرت دارد.
نظر شما