بهزاد کاظمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی کاشان سال ۱۳۹۱ آغاز شد و طی سال های گذشته اقدام محسوسی در تکمیل زیرساخت های آن انجام نشد، که طی یکسال گذشته با اقدام جهادی دولت سیزدهم و هزینه ۲۰۰ میلیارد تومان، ۲۵۰هکتار از این طرح بزرگ عمرانی آماده سازی شده و در حال واگذاری به مردم است.
وی اظهار کرد:منطقه ویژه اقتصادی کاشان باید در زمینی به مساحت هزارو ۳۵۰ هکتار اجرا شود و اگر منطقه یادشده راه اندازی شود برای ۲۰ هزار نفر به طور مستقیم و ۶۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم شغل ایجاد می شود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی کاشان گفت: انواع واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله ماشین آلات،صنایع لاستیک و پلاستیک،انرژی خورشیدی و تولید فلزات و آلومینیوم،مس و تولید مواد غذایی امکان فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی کاشان را دارند.
کاظمیان افزود: تا کنون راه های اصلی و فرعی و ساختمان اداری منطقه ویژه اقتصادی کاشان تکمیل شده و ساختمان گمرک هم ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی اظهار کرد:اگر اعتبار پنج هزار میلیارد تومان امسال به این طرح تخصیص یابد در مدت پنج سال آینده منطقه ویژه اقتصادی کاشان تکمیل و به بهره برداری می رسد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی کاشان گفت: راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی کاشان یک دهم درصد رشد ناخالص ملی را بالا برده و در رفع مشکل اشتغال هم اثرگذار است.
کاشان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید و صنعت کشور دارای نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما