حمیدرضا خانمحمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره مقاومسازی مدارس تهران اظهار کرد: برای مهر امسال دستور تخلیه برخی از مدارس نیازمند تخریب و بازسازی داده شد و دانشآموزان در فضای دیگری مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: برای تخریب و بازسازی ۶ درصد مدارس تهران، اگر با ردیفهای عادی خودمان بخواهیم پیش رویم،موضوعی زمانبر است اما به چند جبهه کاری از جمله حضور خیرین برای این اقدام نیازمند هستیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: خیرین بیشتر تمایل کمک به مناطق روستایی را دارند اما مشکلات در کلان شهرها از جمله تهران جدی و عدیده است که به حضور این افراد نیازمندیم.
املاک مازاد به مواردی گفته میشود که آموزش و پرورش تا ابد نمیتواند از آنها برای دانشآموزان استفاده کند، پهنه کم است و نمی توان در آن مدرسه ساخت یا در بخش تجاری قرار گرفته است، بنابراین این طور نیست که مدارس را بفروشیم
خانمحمدی فروش املاک مازاد آموزش و پرورش را یکی از راهها برای بهبود وضعیت مدارس تهران دانست و گفت: ۷ آذر مصوبهای از سوی شورای سران ابلاغ شد که تسریع در فروش املاک مازاد در آن ذکر شده است.
وی افزود: املاک مازاد به مواردی گفته میشود که آموزش و پرورش تا ابد نمیتواند از آنها برای دانشآموزان استفاده کند، پهنه کم است و نمی توان در آن مدرسه ساخت یا در بخش تجاری قرار گرفته است، بنابراین این طور نیست که مدارس را بفروشیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: براساس مصوبه فروش املاک مازاد، جایی که امکان استقرار مدرسه و دانشآموز نیست، باید تبدیل به احسنت شود.
خانمحمدی یادآورشد: با فروش این املاک مازاد و تغییر کاربریهایی براساس دستورالعمل یک ارزش افزایی ایجاد ، بخش خصوصی وارد و در فرآیندهای قانونی طی میشود.
وی گفت: فروش املاک مازاد میتواند یکی از یکی از نقاط راهگشا برای حل این معضل مدارس تخریبی تهران باشد به شرطی که پدیده تغییر ترکیب جمعیتی شدید نداشته باشیم، با رشد ۱۰ تا ۱۲ درصد می توان این موضوع را کنترل کرد.
نظر شما