مداح: وقتی با چین و آلمان مقایسه می‌شویم باید زیرساخت آنان را داشته باشیم/ شاید توقعم زیاد است

تهران- ایرنا- سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: وقتی از لحاظ نتیجه با کشورهایی چون چین و آلمان مقایسه می‌شویم باید زیر ساخت و برنامه مدون آنها را هم داشته باشیم.

مینو مداح در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص مرحله دوم انتخابی تیم ملی تکواندو بانوان که روز شنبه برگزار شد، تصریح کرد: در پایان مرحله نخست انتخابی، ۳۰ نفر را دعوت کردیم که ۱۰ نفر آنها هرچند سکونشین نبودند اما از لحاظ فنی و با صلاحدید کادر فنی به اردو رسیدند.

وی افزود: برای انتخابی مرحله دوم، نسترن ولی‌زاده در جمع نفرات نبود چراکه پزشک اعتقاد داشت باید زمان بیشتری برای ریکاوری داشته باشد و استراحت کند. چهار نفر دیگر (ملیکا میرحسینی، غزل سلطانی، مبینا نعمت‌زاده و نرگس نوراللهی) که رنک آنان در جهانی زیر ۴۰ است و فدراسیون سال‌ها روی آنها سرمایه‌گذاری کرده هم از انتخابی معف کردیم تا همراه با ولی‌زاده بدون مبارزه کارشان را در اردو ادامه دهند.

مداح گفت: یعنی ۲۵ بازیکن در انتخابی مرحله دوم بودند. در نهایت نیز ۱۵ بازیکن به طور کلی از اردو حذف شدند. اردو ادامه دارد و از صبح امروز کار دوباره پیگیری می‌شود.

سرمربی تیم ملی عنوان کرد: در خصوص حضور در چند تورنمنت صحبت کردیم که باید در کمیته فنی بررسی شود. بازیکنان ما نیاز به اعزام دارند تا با نفرات سایر کشورها روبه‌رو شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا همچون مرحله نخست انتخابی بازهم استعداد ویژه‌ای در مسابقات نبود؟ توضیح داد: شاید من توقعم خیلی زیاد است اما واقعا چهره خاص و ویژه‌ای ندیدم. در مسابقات آزاد کشوری تنها نیکی یوسفی را در وزن دوم دیدم که دون وزن کم کردن مسابقه می‌دهد و شرایط قدی بسیار خوبی دارد. هرچند او باخت اما به اردو دعوتش کردیم و در مرحله دوم انتخابی نیز بازهم با وجود ایکه نتیجه لازم را نگرفت در بین نفرات می‌ماند تا فرصت بیشتری داشته باشد. اگر تغییر پذیر بود به کارش ادامه می‌دهد.

مداح: وقتی با چین و آلمان مقایسه می‌شویم باید زیرساخت آنان را داشته باشیم/ شاید توقعم زیاد است

مداح ادامه داد: شرایط تیم بانوان نسبت به قبل خیلی بهتر شده است اما مثل تیم مردان نیست که پس از انتخابی، در هر وزن چند مهره خوب داشته باشیم.

وی در مورد پیشنهادش برای رفع این مشکل گفت: بحث استعدادیابی در مدارس حتی در شهرستان‌های دور افتاده بسیار مهم است. ببیند در کشورهایی مثل چین یا آلمان، کارگروه شناخت اسعتدادها در هر رشته‌ای وجود دارد و آنان را از سنین پایین با توجه به شرایط بدنی و توانشان به رشته مناسب معرفی می‌کنند. ما نیز باید در ارگان‌های ورزشی چنین کارگروهی تشکیل دهیم. وقتی از نظر نتیجه به طور مثال با چین و آلمان مقایسه می‌شویم باید زیرساخت و برنامه‌ریزی آنان را هم داشته باشیم.

گفتنی است، در پایان مرحله دوم مسابقات انتخابی؛ نسترن ولی زاده، ملیکا میرحسینی، زینب اسماعیلی، کوثر اساسه، سعیده نصیری، نگار اسماعیلی، غزل سلطانی، مهلا مومن زاده، تینا مدانلو، نرگس میرنوراللهی، آناهیتا توکلی، زهرا پوراسماعیل، نیکی یوسفی، الهام حقیقی و مبینا نعمت‌زاده به اردوی تیم ملی تکواندوی بانوان راه یافتند.

تیم ملی تکواندوی بانوان ایران، خردادماه سال آتی مسابقات جهانی باکو را پیش‌رو دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha