به گزارش شنبه شب ایرنا، نمایشگاه خطاطی هنرآموزان خانه فرهنگ ایران با حضور شخصیت های فرهنگی و هنری ایالت پنجاب و همچنین «مهران موحدفر» سرکنسول ایران در لاهور و «جعفر روناس» رئیس خانه فرهنگ کشورمان گشایش یافت.
«طاهر بن قلندر» خطاط سرشناس پاکستان نیز در این رویداد فرهنگی شرکت کرد. در این نمایشگاه آثار ۳۷ نفر از بانوان هنرآموز پاکستانی و شرکت کنندگان سال های گذشته خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در قالب ۴۱ تابلوی خطاطی به نمایش گذاشته شد.
روناس، رئیس نمایندگی فرهنگی کشورمان در لاهور با تبریک میلاد فرخنده بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) به مادران و بانوان پاکستانی حاضر در نمایشگاه، اظهار داشت: زندگی و سیره حضرت زهرا (س) به قدری آموزنده و جذاب است که هر زن آزاده ای در جهان او را همچون قدیسه ای تحسین میکند بنابراین چه خوب است که روز میلاد حضرت زهرای مرضیه (س) در دنیای اسلام به عنوان روز جهانی زن قلمداد گردد.
وی همچنین آثار خطاطی هنرآموزان را مورد تحسین قرار داد و گفت: هنر باعث تقویت روابط فرهنگی بین دو کشور همسایه و مسلمان ایران و پاکستان می شود.
در پایان نمایشگاه به هنرآموزانی که در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور دوره خطاطی را با موفقیت پشت سر گذراندند، گواهی پایان دوره خطاطی اهدا شد.
روز گذشته نیز همزمان با فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گردهمایی نویسندگان و شاعران زن اهل پاکستان برگزار گردید و از مترجم کتاب «جاویدنامه تالیف علامه اقبال» تقدیر به عمل آمد.
در این گردهمایی نویسندگان و شاعران زن شهیر پاکستانی از جمله خانم "صدف میرزا" مترجم کتاب جاویدنامه و خانم دکتر "بصیره عنبرین" مدیر اکادمی اقبال شرکت و طی سخنانی حضرت زهرا (س) را الگوی بانوان مسلمان خواندند.
خانم "ناصره جاوید اقبال" قاضی سابق دادگاه عالی لاهور و عروس علامه اقبال لاهوری میهمان ویژه این مراسم بود و از اقدامات خانه فرهنگ ایران در جهت تشویق بانوان علاقمند به هنر و ادب قدردانی کرد.
نظر شما