علیرضا سهرابیان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به میزان افزایش بودجه ورزش در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: شکل افزایش بودجه ورزش کشور به گونهای است که برای هزینه اعزام و مدیریت فدراسیونها کافی نیست و روسای فدراسیون و مدیران ورزشی در بخشهای مختلف، همواره باید به دنبال جذب حامی مالی باشند. بودجه دریافتی برخی از فدراسیونها از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بسیار کم و در حد چند اعزام است. این تنها برای قایقرانی نیست و همه فدراسیونها گلایه دارند.
وی با بیان اینکه بودجه پایین موجب مشکلات زیادی برای ورزش شده است اظهار داشت: مدیران ورزش و روسای فدراسیون برای تامین بخش زیادی از هزینههای ورزش و اعزامها باید زمان زیادی به دنبال حامی مالی باشند. بخش عظیمی از زمان مدیریتی ما در راستای گرفتن حامی مالی صرف خواهد شد در حالی که این زمان میتواند در راستای توسعه و اعتلای ورزش در میادین جهانی و المپیک باشد. در زمان تدوین بودجه باید نظرات بخشهای مختلف گرفته شود تا دولت و مجلس از مشکلات ورزش بیش از پیش آگاهی پیدا کنند.
رییس فدراسیون قایقرانی در خصوص راهکارهای خود برای افرایش بودجه فدراسیونها و ورزش ایران گفت: ما میتوانیم از حامیان دولتی و حق پخش تلویزیونی استفاده کنیم اما متاسفانه این بخشها در بودجه دولت دیده نمیشود. هزینههای زیادی توسط دولت و مجلس برای برخی از رشتهها مانند فوتبال میشود که با یک صدم این هزینه می شود یک فدراسیون المپیکی را اداره کرد. امیدوارم در سالهای بعد راهکاری برای مشکلات مالی ورزش پیدا کنند. دولت و مجلس میتوانند با تدوین دستورالعملی به حمایت از ورزشکاران رشتههای منهای فوتبال بپردازد.
عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: دولت و مجلس میتوانند با تدوین دستورالعملی به باشگاهها آنان را موظف به حمایت از یک یا چند رشته ورزشی کنند. باشگاهی که بیش از یکصد میلیارد تومان برای فوتبال هزینه میکند میتواند چند درصد این بودجه را به ورزش المپیکی نیز اختصاص دهد. باشگاهها با تیمداری در رشتههای مختلف میتوانند کمک زیادی به قهرمانان در بخشهای مختلف داشته باشند. همچنین حق پخش از دیگر مواردی است که برای بودجه ورزش باید تدوین شود.
سهرابیان در خصوص انتظار خود از مجلس شورای اسلامی نیز گفت: من نه به عنوان رییس فدراسیون قایقرانی، بلکه به عنوان عضوی از هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک میگویم تصمیم مجلس بسیار خوب بود اما نیاز به چکشکاری زیادی دارد. ما باید هم به تعداد اعزامها و هم توسعه ورزش در یک فدراسیون نگاه کنیم. امیدوارم در سالهای آینده مجلس در زمان تدوین بودجه، نگاه کلی به فعالیت فدراسیونهای المپیکی داشته باشد.
نظر شما