به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی معاونت هماهنگی امورمناطق شهرداری تهران؛نشست حقوقی بررسی مشکلات ساختمانهای ناایمن شهر تهران، با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، عضو و رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران، معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران، رئیس مرکز حقوقی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت شهر تهران، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران و مدیران حقوقی مناطق ۲۲گانه پایتخت به میزبانی منطقه۸ برگزار شد.
علیرضا جاوید معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این نشست تخصصی گفت: رئیس اداره حقوقی یکی از استراتژیکترین پست های مناطق است که با همت همکاران حقوقی بسیاری از چالشها، که شهرداری تهران با آن مواجه است قبل از وقوع جرم پیشگیری و مدیریت خواهد شد.
وی افزود: اگر در قراردادها ابعاد موضوع پایش شود و با نگاه به آینده و آینده پژوهانه به موضوع پرداخته شود همکاران ما در کمیسیون های ماده ۳۸ ،۱۰۰، ۷۷ با چالش های کمتری مواجه خواهند شد.
جاوید عنوان کرد: با حضور مدیران حقوقی هوشمند و مسلط به قوانین در زمان عقد قراردادها در مناطق۲۲گانه و سازمانها و شرکت ها و معاونت ها؛ خسارتهای ناشی از قراردادها کاهش مییابد.
معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران با اشاره به آیه۳۲ سوره مائده "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" گفت: در همه ابعاد خدمت و اخلاق انسانی باید این پیام پروردگار در قرآن کریم را سرلوحه اعمال و کردار خود بویژه در خدمت به شهروندان قرار دهیم.
در ادامه این نشست نرجس سلیمانی عضو و رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تقدیر از عملکرد کارشناسان مرکز حقوقی شهرداری تهران به بیان ظرفیت های بالقوه و بالفعل این بخش مهم در شهرداری تهران، گفت: عملکرد تخصصی این مرکز بر روی تمام بخش ها و اجزای شهرداری تهران تاثیر مستقیم دارد.
سعید کرمی رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران نیز گفت: در طول مدت فعالیت این دوره از شورای شهر و مدیریت شهری پایتخت؛ ۲۱ هزار میلیارد تومان از داراییها به شهرداری تهران بازگشته و بیش از ۱۱هزار میلیار تومان رای بدوی به نفع شهرداری صادر شده است.
فاطمه تنهایی شهردار منطقه۸ نیز گفت: بیشترین موضوعات حقوقی آسیب زا به مدیریت شهری در موضوع عقد قراردادها بهخصوص در پروژههای مشارکتی است.
تنهایی در ادامه صیانت از حقوق عامه و حقوق سازمان ها را سبب به حداقل رسیدن پروندههای شهری دانست و تاکید کرد: شهرداری منطقه۸ صیانت از حقوق شهروندی را در موضوع ساختمان های ناایمن و پرخطر با حساسیت و جدیت بالا پیگیری میکند و مدافع حقوق شهروندان در ساختمانهای پرخطر است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این نشست گفت: پیشگیری در موضوعات ایمنی سبب میشود جای متهم و مدعی تغییر کند و در این راستا ۹ کمیته، ۱۵۸ اقدام و ۲۵ خط تلاش تعریف شده است.
محمدی مدیر عامل سازمان آتشنشانی از شناسایی ۱۲۹ ساختمان ناایمن در مناطق ۲۲گانه خبر داد و گفت: بیشترین ضریب ناایمنی در ساختمان های مربوط به دستگاههای دولتی قرار دارد.
وی در ادامه این موضوع را یک مسئله بین دستگاهی دانست و گفت: سازمان آتشنشانی در سال جاری ، ۷۰ درصد انرژی خود را برای پیشگیری از این خطر قرار داده است.
نظر شما