به گزارش ایرنا، حجتالاسلام «علی لطیفی» در همایش عدالت تربیتی در اندیشه امام خمینی(ره) افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی هرگاه از ارزشهای اسلامی فاصله گرفتیم آسیب دیدیم.
وی بیان کرد: بخشهای مختلف جامعه در اندیشه امام توصیف شده است.
لطیفی ادامه داد: عدالت در آموزش و پرورش یعنی دانشآموز روستایی دسترسی به همان امکاناتی که دانش آموز در شهر به آن دسترسی داشته باشد.
وی گفت: امام خمینی (ره)به عدالت تربیتی و آموزشی تاکید داشتند که در سخنرانی های ایشان کاملا مشهود است.
وی افزود: امام راحل معتقد بود عدالت آموزشی و عدالت اجتماعی از اهداف انبیا بوده است اما در کنار این مسائل تاکید داشتند که فضیلت عدالت و تحقق روح انسانی و تعالی انسان و جامع همه فضایل همین عدالت است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: عدالت شامل ۲ بخش تجهیزات و امکانات است و بخش مهم آن تهذیب و تزکیه است.
حجتالاسلام لطیفی اظهار داشت: عدالت در تربیت مقدمهای است برای اینکه بتوان برای همه افراد جامعه زمینه رشد را فراهم کرد.
درس های امام خمینی (ره) باید الهام بخش برنامهریزی آموزشی باشد
معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) نیز گفت: معمار انقلاب اسلامی به عنوان یک امام زنده باید الهام بخش برنامهریزی آموزش و پرورش باشد.
«امین عارف نیا» افزود: امام راحل در آغازین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گامهای بلندی در راستای آگاهی بخشی به جامعه برداشتند که از مظاهر آن می توان به تعابیر به کار رفته در پیام ۳۰ بهمن ۵۷ که برای بازگشایی مدارس صادر کردند اشاره کنم.
وی ادامه می دهد: این فرمان نشان دهنده جایگاه آموزش و پرورش در اندیشه امام خمینی (ره) است.
معاون فرهنگی، هنری و ارتباطان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) افزود: فرمان دوم مربوط به تاسیس نهضت سوادآموزی است که در آغاز انقلاب اسلامی با هدف ریشه کن کردن بی سوادی صادر کردند.
عارف نیا بیان کرد: امام بزرگوار در طول سالیان مبارزه، روزهای پیروزی انقلاب و دوران رهبری با گفتار و رفتار خود برای ما درسهای را به یادگار گذاشته است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب نرم افزار گام دوم انقلاب اسلامی است.
معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) گفت: بیداری، آگاهی بخشی و استقلال طلبی و آزادی خواهی از جمله درسهایی است که در گفتار امام راحل مشهود است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی هم در این آیین گفت: در حاشیههای شهر مدارس تجهیزات خوبی نداریم.
«احمدرضا نوازیانی» افزود: تجهیزات آموزشی باید در مدارس شهری و روستایی و حاشیه ای به عدالت توزیع شود و برای این مهم مانعی از سوی دستگاه های اجرایی وجود ندارد.
وی بیان کرد: عدالت باید در حوزه سخت افزاری و نرمافزاری حوزه آموزش و پرورش رعایت شود.
نظر شما