مهدی اولاد روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تغییرات مدیریتی در ورزش استان فارس موجب تعلل و انکار پاداش استانی مدالم شد اظهار داشت: مسوولان ورزش این استان قبل از اعزام من و ساره جوانمردی به بازیهای پارالمپیک توکیو وعدههایی دادند و بخشی از آن نیز پرداخت شد. قرار بود به دارندگان مدال طلا ۵۰ سکه، نقره ۳۵ سکه و مدال برنز ۲۵ سکه بهار آزادی داده شود. من و خانم جوانمردی هر ۲ موفق به کسب مدال طلا شدیم اما تنها ۳۰ سکه به من پرداخت شد. برای ۲۰ سکه دیگر حواله دادند که بعد از تغییرات مدیریتی مشکلات زیادی برای دریافت این پاداش داشتیم. از آذرماه سال ۱۴۰۰ چندین بار به اداره کل استان مراجعه کردم اما آنان حتی منکر پاداش شدند و گفتند این حوالهها معلوم نیست از کجا آمده است.
دارنده مدال طلای پارالمپیک توکیو در رشته دوومیدانی ادامه داد: چندین جلسه با مسوولان استان فارس داشتم اما هیچ اقدامی انجام نشد و مجبور شدم که به قانون متوسل شوم. مستنداتی را که در دست داشتم به مسوولان قضایی دادم و وکیل اداره کل ورزش نیز در دادگاه حضور پیدا کرد. آنان ابتدا منکر پاداش من شدند اما در ادامه بحث تامین اعتبار را پیش کشیدند. ترفندهای این اداره کل جواب نداد و اکنون رای به سود من صادر شده و اداره کل ورزش استان فارس باید پاداش و دیرکرد آن را پرداخت کند. دوست نداشتم کار به شکایت کشیده شود اما مسوولان ورزش نه تنها اقدامی انجام ندادند بلکه منکر حواله سکه ها میشدند. قاضی با رویت مستندات من رای را صادر کرد.
اولاد که ۲ مدال طلا و نقره در پارالمپیک توکیو را به نام خود ضرب کرد این را هم گفت: تمریناتم به صورت غیر متمرکز در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب پیگیری میکنم و قرار است در سال ۱۴۰۲ به مسابقات پاریس بروم. اردیبهشت ماه نیز در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی باید حضور داشته باشم. برای بازیهای آسیایی نیز در ۲ رشته پرتاب دیسک و وزنه شرکت خواهم کرد. برنامه ویژهای برای پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس دارم و امیدوارم بتوانم ۲ مدال طلای آن آوردگاه را کسب کنم.
نظر شما