فعالیت هفت جایگاه سی ان جی مازندران به صورت موقت از سر گرفته شد

ساری- ایرنا- مدیر عامل شرکت گاز مازندران گفت : خدمات هفت جایگاه سی ان جی استان در راستای کمک به رانندگان خودروهای مسافری بین شهری و تاکسی های داخل شهر، به صورت موقت طی ۲۴ ساعته گذشته از سر گرفته شد.

قاسم مایلی رستمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه همچنان وضعیت افت فشار گاز در استان شکننده است، میزان مصرف گاز طی شبانه روز گذشته را حدود ۳۳ میلیون متر مکعب اعلام کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط تقریبا مساعدتر آب و هوایی، وضعیت فشار ورودی گاز به استان به نسبت مصرف مطلوب تر شده است به همین دلیل سعی شده گاز تعدادی از جایگاه های سی ان جی به صورت عادلانه به نسبت دسترسی مردم استان وصل شود.

وی با بیان این که تعطیلی جایگاه های سی ان جی سبب مشکلات و تداخل در مصرف بنزین نیز شده است، گفت: از آن جایی که قیمت گاز برای خودروهای مسافربری به مراتب با صرفه تر نسبت به بنزین است ، تعطیلی جایگاه های سی ان جی علاوه بر این که این رانندگان را با مشکل فعالیت مواجه کرد، کرایه بین شهری به بهانه مصرف بنزین افزایش پیدا کرده بود.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران تاکید کرد: با توجه به پیش بینی هواشناسی احتمال کاهش دما از فردا جمعه دراستان وجود دارد که در این صورت اگر شاهد کاهش ورودی گاز باشیم، به ناچار باید فعالیت این تعداد جایگاه را دوباره تعطیل کنیم.

مایلی رستمی بیان داشت: از آن جایی که سرما و برودت هوای استان های گلستان، خراسان شمالی و رضوی در شمال شرق کشور زیاد است، وضعیت افت فشار گاز استان شکننده است، اگرچه توقع بر این است که مردم مازندران این بار برای کمک به هموطنان در استان های دیگر همچنان مصرف بهینه و صرفه جویی گاز را ادامه بدهند.

به گزارش ایرنا استان مازندران دارای ۲۱۳ جایگاه سوخت است که ۱۲۶ مورد آن مربوط به سوخت بنزین بوده و باقی جایگاه های گاز طبیعی است. این استان همچنین دارای ۲ شرکت پخش فراورده های نفتی یکی با نام منطقه ساری و دیگر با نام منطقه نوشهر و چالوس است.

طبق دستوررالعمل استانداری مازندران به دلیل برودت هوا به منظور تداوم جریان گاز مشترکان خانگی ، از پنج روز گذشته علاوه بر این که گاز تمامی سی ان جی های استان قطع شده است، بسیاری از واحد های تولیدی و صنعتی از جمله نیروگاه ها ، صنایع چوب و کاغذ، مرغداری ها ،گل خانه های بزرگ و سالن های ورزشی و پذیرایی نیز به سمت سوخت دوم رفتند که همه این واحد ها باید از سوی ناوگان حمل و نقل جاده ای سوخت دریافت کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha