به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد یوسف خانی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری دلفان افزود: راههای ارتباطی و آب شرب از مهمترین مشکلات شهرستان دلفان هستند که باید مورد توجه ویژه مسوولان قرار گیرند.
وی اظهار داشت: نمی توان امیدوار بود با اعتبارات قطره چکانی استان این مشکلات به سرعت برطرف شود بنابراین با توجه به وسعت و عمق محرومیت دلفان نیازمند اعتبارات ملی در حوزه راه های ارتباطی و آب شرب هستیم .
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۷۰روستا در دلفان با مشکل تامین آب شرب مواجه هستند گفت: جمهوری اسلامی خدمات گسترده ای به مناطق مختلف و نقاط محروم ارایه کرده اما عمق محرومیت در بخش هایی از دلفان بالا است.
فرماندار دلفان نیز در این جلسه اصلاح پیچ های کن کت و پچی کاودر محور ارتباطی نورآباد به هرسین را یکی از مطالبات اساسی مردم این شهرستان دانست و گفت: اقدامات راهداری و حمل و نقل جاده ای جهت آسفالت و زیرسازی محورهای روستایی قابل تقدیر است اما همچنان بازسازی محورهای ارتباطی تخریب شده بر اثر سیل ۹۸در مناطق میربگ جنوبی و ایتی وند جنوبی ضروری می باشد.
اصغر قهرمانی افزود: آسفالت روستای عزیر گشته به پیرمحمد از مسیر سد گاوشمار دلفان همچنین محور فاضل آباد ضروری است که در این راستا باید اعتبار توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تخصیص یابد.
وی بیان کرد : باتوجه به خشکسالی های چند سال اخیر اکثر چشمه های آب شرب و کشاورزی روستاهای دلفان خشک شده اند و مشکلاتی در حوزه آبفا وجود دارد .
نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با توجه به شاخص ها؛ داشتن یک نماینده مستقل حق مردم شهرستان دلفان است و به تازگی نیز افزوده شدن یک سهمیه به تعداد نمایندگان لرستان؛ با پیگیری های صورت گرفته توسط مجمع نمایندگان استان محقق شد.
یحیی ابراهیمی افزود: شهرستان دلفان از لحاظ جمعیت، وسعت، محرومیت و مسائل امنیتی؛ شرایط داشتن یک نماینده مستقل را در مجلس شورای اسلامی دارد که امید می رود این امر با مطالبه گری و پیگیری محقق شود.
شهرستان دلفان با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال لرستان است.
نظر شما