مدیرعامل سازمان منطقه آزاد: آسفالت معابر ۱۴ روستای قشم به پایان رسید

قشم - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از به پایان رسیدن آسفالت راه ها و معابر ۱۴ روستای این جزیره با توجه به تفاهم‌ نامه‌ های صورت گرفته با بنیاد مسکن و دهیاری‌ ها خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در ششمین دیدار مردمی خود با مردم جزیره از ابتدای سال جاری که به میزبانی روستای برکه خلف برگزار شد، با تاکید بر لزوم تامین زیرساخت‌ ها در روستاها اظهار کرد: تا پایان امسال، تفاهم‌ نامه‌ های ۱۶ روستای دیگر نیز محقق می‌ شود.

وی پس از شنیدن مشکلات مردم این روستا گفت: به‌ زودی ارایه خدمات به گردشگران در ژئو سایت دره ستاره‌ ها تا حدودی که در مباحث ژئو پارکی تناقضی ایجاد نکند، به اهالی روستای برکه خلف واسپاری و تحویل خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین دستور پیگیری و امکان احداث کمپ پارکی در ورودی این روستا را صادر کرد.

فتح الهی پس از بازدید میدانی از روستای برکه خلف، برای ساخت پارک در محدوده رفت و آمد ساکنان و گردشگران نیز دستور بررسی داد.

از ابتدای حضور افشار فتح الهی، به‌ عنوان رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکنون ۶ دیدار مردمی در مساجد مختلف روستاها و شهرهای جزیره برگزار شده تا بدون واسطه و به‌ صورت چهره به چهره، به مشکلات و خواسته‌ های مردم رسیدگی شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد: آسفالت معابر ۱۴ روستای قشم به پایان رسید

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌ های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌ رسانی به کشتی‌ های عبوری از آبراهه بین‌ المللی و پارک‌ های انرژی و زیست - فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌ های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌ شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق - غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌ های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌ بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌ های انرژی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha