به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسن صبوری دیلمی عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری افزود: در یک هفته گذشته ۶۲۸ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان در ارتباط با مدیریت مصرف انرژی و تنظیم بازار عرضه و تقاضای استان انجام شد که در برخی از این واحدها تخلفاتی به ثبت رسید.
وی خاطر نشان کرد: شایعه هایی در ارتباط با کمبود نان و یا تغییر زمان پخت در نانوایی ها مخابره شد اما با بازرسی و نظارت های انجام شده، خبازان بدون هیچ محدودیت زمانی موظف به عرضه نان به شهروندان هستند.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران ادامه داد: به غیر از فروشگاه های اقلام غذایی و ضروری استان مابقی مراکز تجاری و خدماتی طبق تصمیمات گرفته شده موظف هستند حداکثر تا ساعت ۱۹ پایان کار خود را اعلام کنند.
صبوری دیلمی تصریح کرد: در روزهای گذشته باتوجه به سردی هوا و کمبود انرژی نگرانی عرضه کالاهای اساسی را در بازار داشتیم که با پیگیری های انجام شده هیچگونه کمبودی در این خصوص حس نشد.
وی ادامه داد: ۱۵ روز است که بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی استان با کمبود و قطعی گاز و برق مواجه هستند اما از مسوولان حوزه انرژی می خواهیم برخی از واحدها با ۵۰ درصد ظرفیت به فعالیت خود بازگردند.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران تصریح کرد: مشکل کمبود برق هم در واحدهای تولیدی به ویژه بنگاه هایی که در شهرک های صنعتی فعال هستند، از ابتدای هفته جاری شروع شده و برخی از این واحدها به دلیل قطعی برق روند تولیدشان متوقف شد.
صبوری دیلمی افزود: قطعی نامنظم و بدون برنامه برق در واحدهای صنعتی باعث سردرگمی تولیدکنندگان شده که برای رفع این چالش قرار شد که گاز و برق واحدهای صنعتی غیرمواد غذایی هفته یکبار قطع شود و در مابقی روز گاز و برق این واحدها وصل است.
وی با بیان این که، زمان دقیق روزی که قرار است درهفته گاز و برق واحدهای صنعتی قطع باشد به زودی اطلاع رسانی می شود، گفت: به هیچ عنوان گاز و برق تولیدکنندگان مواد غذایی باهدف جلوگیری از فاسد شدن مواد اولیه قطعی نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت گاز مازندران پیشتر گفته بود که گاز ۱۸۰ واحد صنعتی استان باهدف مدیریت مصرف انرژی در بخش خانگی قطع است و این واحدها طبق مکاتبات انجام شده تنها مجاز به استفاده سوخت جایگزین گازوئیل خواهند بود.
تازهترین گزارش شرکت گاز مازندران نشان میدهد که اکنون ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و ۹۴ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز بهرهمند هستند به عبارتی یک میلیون و ۴۴۳ هزار نفر مشترک گاز طبیعی در مازندران هستند.
در استان مازندران بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در حوزه های مختلف اقتصادی وجود دارد. سهم صنعت مازندران از مجموع اشتغال مازندران حدود ۳۵ درصد است.
نظر شما