سیاست قطعی دولت سیزدهم تکریم مردم است/ پنجره واحد مدیریتی در مازندران طراحی شد

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بیان این که سیاست قطعی دولت سیزدهم تکریم اقشار مردم است گفت: پنجره واحد مدیریتی در راستای خدمات‌رسانی مطلوب تر به ارباب رجوع در استان طراحی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری مازندران در ساری افزود: در مدیریت مصرف انرژی به دلیل سردی هوا، کشور با مشکلاتی مواجه شد و برای مدیریت برق و گاز چالش هایی داشتیم که در استان هم این دغدغه ها وجود داشت.

وی خاطر نشان کرد: مازندران روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب گاز مصرف می کند که از این حیث این استان بعد از تهران رتبه دوم کشور را دارد.

استاندار مازندران ادامه داد: یکی از مواردی که در بهره وری فناور مورد توجه است مصرف انرژی است که باید با اصلاح الگوی مصرف این راهبرد اصولی را مورد توجه قرار دهیم.

حسینی پور اضافه کرد: به هیچ عنوان میزان مصرف گاز در استان منطقی نیست چراکه در بعضی موارد مشاهده می شود که در کلان مدیریت استان این موضوع در برخی مقاطع مشکلات غیرقابل جبرانی می تواند ایجاد کند و باید برای رفع این چالش اقدامات انجام شود.

لزوم احیای بافت فرسوده در مازندران

مقام عالی دولت در مازندران افزود: در روزهای گذشته زلزله ای در نزدیکی مرکز استان رخ داد که خوشبختانه مشکلی ایجاد نشد اما پیشگیری و مدیریت بحران بلایای طبیعی باید همواره مورد توجه باشد و نظارت ها بر مجموعه شهرداری ها و دهیاری ها در ساخت و سازها افزایش یابد.

وی تصریح کرد: امروزه دیگر مردم از ما نمی‌پذیرند که خسارت های قابل توجه با وقوع بلایای طبیعی ایجاد شود.

استاندار مازندران گفت: احیای بافت فرسوده برای مدیریت بحران باید مورد توجه باشد چراکه این بافت ها در زلزله و سیل بسیار آسیب پذیر هستند و معاونت هماهنگی امور عمرانی تمامی شهرداری های استان را برای بازسازی بافت های فرسوده در قالب نهضت ملی مسکن بسیج کند.

وی خاطر نشان کرد: نباید با وقوع زلزله پنج، ۶ و حتی هفت ریشتری مردم دچار نگرانی شوند و باید تمام زیرساخت ها برای مدیریت بحران همواره آماده باشد.

نارضایتی مردم از بدنه برخی ادارات دولتی

مقام عالی دولت در مازندران ادامه داد: نارضایتی هایی از بدنه ادارات با سفرهای شهرستانی که می‌رویم، گزارش می شود و مردم از این موضوع گلایه دارند و باید کارمندان ادارات همواره برای تکریم ارباب رجوع بکوشند و پذیرفتنی نیست که کارشناسی در اداره ای با مردم بد رفتاری کند.

حسینی‌پور اضافه کرد: باید تمامی کارکنان ادارات دولتی اخلاق حرفه ای نحوه برخورد با مراجعه کننده را بیاموزند و در صورت بروز هرگونه نارضایتی از سوی مردم از این حیث با کارمند برخورد خواهد شد.

استاندار مازندران تصریح کرد: خود مدیران قبل از آنکه دستگاه های نظارتی ورود پیدا کنند باید نسبت به آموزش اخلاق حرفه ای کارکنان تحت مدیریت خود بکوشند و بی توجهی به مردم در ادارات به هیچ عنوان زیبنده ادارات استان نیست.

وی گفت: تک تک مدیران باید در تکریم ارباب رجوع بکوشند و برای آنکه جذب سرمایه‌گذار داشته باشیم باید اخلاق حرفه ای را کارمندان در ادارات بیاموزند.

تکریم ارباب رجوع در اولویت

استاندار مازندران افزود: سیاست قطعی دولت سیزدهم تکریم مردم است و این موضوع در حد شعار نیست و وقتی رییس جمهور شخصا با مردم برای رفع مشکلاتشان هم کلام می شوند من و شما باید این پیام را ببینیم و این رویه را ماهم دنبال کنیم و باید تمام مسوولان مردم را تکریم کنند.

وی در ادامه اضافه کرد: در برخی موارد یک کارشناس ۱۵ سال در یک بخش فعالیت می کند که این موضوع باعث یکنواختی می شود و مدیران باید برای پویایی ادارات کارکنان را جابجا کنند.

قدردانی از مردم
حسینی پور گفت: از مردم استان به ویژه تولیدکنندگان و صنعتگران در مدیریت مصرف انرژی نهایت قدردانی را دارم و از صبوری بنگاه های اقتصادی تشکر می کنم.

مقام عالی دولت در مازندران تصریح کرد: اما مدیران انرژی در استان باید بدانند اگر حتی یکساعت می توانند انرژی را تامین کنند نباید از این موضوع غافل شوند و باید مدیریتی بیشتری در این خصوص انجام شود.

راه‌اندازی پنجره واحد مدیریتی در مازندران

استاندار مازندران افزود: پنجره واحد داشبورد مدیریتی مدیران استان طراحی شده است چراکه طولی ترین استان کشور هستیم و فاصله روستاهای ما با مراکز شهر زیاد است و نباید برای یک امضای اداری مردم در ادارات معطل باشند.

حسینی پور اضافه کرد: این داشبورد پنجره واحد از دهیار گرفته تا استاندار در خدمت تمامی مسوولان است و در فضای امن مجازی و اداری مدیران به مشکل مردم رسیدگی خواهند کرد.

وی ادامه داد: این داشبورد برای مدیران یک فرصت طلایی است و ۲ سال برای به روز رسانی آن هم زمان در نظر گرفتیم و تمامی مدیران برای اجرای دقیق این پنجره واحد ایده پردازی کنند.

بهره‌وری نوآور مدل جدید مدیریتی

مقام عالی دولت در مازندران خاطر نشان کرد: بهره وری نوآور جدیدترین مدلی است که در جهان در حال استفاده است و مدیران در استان بدانند که باید بهره وری نوآور را در تمام شرایط کاری اجرا کنیم.
استاندار مازندران تصریح کرد: از ۷.۸ درصد رشد اقتصادی ۲.۸ درصد سهم بهره وری است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید گزارش دهد که دستگاه های مختلف در ارتباط با بهره وری تاکنون چه اقداماتی انجام دادند.
وی گفت: مدیرانی که در حوزه بهره وری اقدامی انجام ندادند طبق گزارشات رسمی سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید جای خود را مدیر جدید بدهند.

تشویق مدیران بهره‌ور

حسینی پور ادامه داد: مدیرانی که در موضوع بهره وری سبقت گرفتند به طور حتم تشویق و به مردم معرفی خواهند شد و اگر تنبیه داریم تشویق هم باید محقق شود.

استاندار مازندران گفت: احیای ظرفیت های مختلف در استان باید با اجرای دقیق بهره وری دنبال شود.

دهه فجر فرصتی برای جهاد تبیین

وی خاطر نشان کرد: در آستانه دهه فجر هستیم که بزرگترین جشن ملی کشور ما است و هرساله ۲۲ بهمن در ادبیات، ذهن و روزشمار مردم به عنوان یک روز ماندنی ثبت شده است.

استاندار مازندران بیان کرد: مازندران دستاوردهای بسیار ماندگاری دارد و باید عملکرد مسوولان در جهاد تبیین به مردم خوب گزارش شود و دهه فجر فرصتی مهم برای معرفی اقدامات دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

حسینی پور گفت: این همه کارهای بزرگ در کشور انجام شد و نظام در یکسال گذشته خدمات مهمی به مردم داده که این موضوعات را مردم بدانند.

وی تصریح کرد: دلیل جهاد تبیین آن است که در ۲۴ ساعت شبانه روز رسانه های معاند دستاوردهای نظام را وارونه جلوه می دهند که باید در حوزه گزارش دهی، دستگاه ها نقش ویژه داشته باشند چراکه اینکار بزرگترین ضربه بر پیکر نیمه جان دشمنانی است که سه ماه در کشور آشوب بپا کردند.

بزرگنمایی دستاوردها ممنوع

استاندار مازندران گفت: هیچ مسوولی حق ندارد در بیان دستاورد ها بزرگنمایی کند بلکه هر آنچه که انجام شد به مردم انعکاس داده شود.
حسینی پور افزود: اولین محموله مرکبات مازندران از طریق دریا به کشورهای منطقه بارگیری شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha