حسین طاهری فرد روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون تعداد پروانههای بهرهبرداری صادر شده در این بخش نیز بیان داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان دیماه ۱۰ فقره پروانه بهرهبرداری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی با میزان سرمایهگذاری ۹۹۴ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲۴۶ نفر و ظرفیت اسمی تولید ۸۸ هزار تُن محصول در سال با جذب ۱۰۹ هزار تُن مواد خام در استان قم صادر شد.
وی در خصوص نحوه ارائه مجوزهای لازم برای فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی و غذایی توضیح داد: یکی از کارهای مهمی که توسط بخش مدیریت صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی قم انجام میشود، صدور مجوزهای لازم برای فعالیت و راهاندازی کسب و کار در عرصههای مختلف صنایع تبدیلی و غذایی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به فرآیند کاری صدور مجوزها توسط این بخش، افزود: ابتدا شخص متقاضی به بخش مدیریت صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان مراجعه و موافقت اصولی کارشناسان مجموعه را کسب میکنند که این اقدام در نهایت به صدور جواز تاسیس ختم میشود.
وی ادامه داد: صدور جواز تاسیس به این معناست که به فرد متقاضی سرمایه گذاری و فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی و غذایی اجازه داده میشود تا مراحل ساخت و ساز و خرید تجهیزات لازم برای راهاندازی مجموعه و تولید آزمایشی محصول مورد نظر خود را آغاز کند.
طاهری گفت: پس از این مرحله متقاضی به ما اعلام میکند که کار تولید آزمایشی خود را آغاز کردهاست، ما نیز کارشناسان خود را به محل فعالیت ایشان میفرستیم تا بر روند کار نظارت کند و در صورت داشتن شرایط لازم در نهایت پروانه بهرهبرداری برای متقاضی صادر میشود.
وی تاکید کرد: در تمامی این مراحل امکان ارائه مشاورههای لازم از سوی کارشناسان بخش مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم به متقاضیان علاقهمند به فعالیت در این عرصه نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: امکان ثبت نام متقاضیان برای آغاز فعالیت اقتصادی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در سامانه ملی مجوزها وجود دارد و اگر ایشان در زمینهای نیاز به توضیح بیشتری داشتند به ما در بخش صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم مراجعه میکنند.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما