فرماندار: ۱۸۰ طرح عمرانی شهرستان اراک آماده افتتاح در دهه‌مبارک فجر است

اراک - ایرنا - فرماندار اراک گفت: افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰۰ طرح عمرانی در دهه مبارک فجر امسال در این شهرستان هدفگذاری شده است که از این تعداد، ۱۸۰ طرح آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایرنا، «امیر هادی» عصر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه، افزود: در این دهه، عملیات اجرایی ۲۰ طرح مهم نیز آغاز می‌شود و آیین‌های متفاوتی در این ایام تنظیم شده که با حضور مسئولین استانی و کشوری برگزار می‌شود.

وی اعتبار طرح‌های قابل افتتاح شهرستان اراک را پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با افتتاح این طرح‌ها برای ۲ هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود.

فرماندار اراک ادامه داد: فرمانداری نماد حاکمیت و حکمرانی در هر شهرستان است و هماهنگ کننده دستگاه‌های اداری و اجرایی است و هرچه مجموعه فرمانداری در شهرستان ظهور پررنگ‌تری داشته باشد دستگاه‌های اجرایی هماهنگ‌تر و موفق‌تر عمل می‌کنند.

هادی اظهار داشت: در طی ۱۴ ماه گذشته در فرمانداری اراک تلاش شد تا این نهاد یک فرمانداری ایستاده باشد و مدیران ادارات و بخش‌های مختلف نیز ایستاده بودند و خدمات خود را در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، عمرانی و سایر بخش‌ها به اثبات رساندند.

وی تصریح کرد: در این مدت بسته کاملی از مسایل، رفع مشکلات و خدمات ارایه شد و امید است قضاوت همه نیز بر این باشد که مسئولین حوزه شهرستان اراک توانسته باشند از مجموع مسایل و مشکلات به شایستگی خارج شوند.

فرماندار اراک ادامه داد: هماهنگی اعضای شورای تامین اراک در برقراری نظم و امنیت جای تقدیر دارد، زیرا بحران سه ماهه پاییز امسال که با یک جریان رسانه‌ای سنگین و صف‌آرایی قابل توجه از سوی رسانه‌های معاند و شبکه‌های اطلاعاتی موساد و سازمان منافقین صورت گرفت، با حفظ سطح هوشیاری و خونسردی از سوی اعضای شورای تامین به بهترین شکل مدیریت شد و کارنامه قابل دفاعی در این حوزه ارایه شد.

هادی با یادآوری سفر رییس‌جمهوری به استان مرکزی و شهرستان اراک، گفت: در این سفر بسیاری از پروژه‌های قدیمی که به عنوان آثار تاریخی اراک بودند و سال‌ها در بلاتکلیفی به سر می‌بردند، تامین اعتبار شدند.

وی عنوان کرد: کتابخانه مرکزی، بیمارستان ۹۶ تخت خوابی زنان و زایمان اراک، موزه دفاع مقدس، تقاطع غیرهمسطح سنجان، تکمیل آبرسانی به اراک از سد کمال صالح و بیمارستان ولیعصر (عج) این شهر، مهمترین طرح‌هایی هستند که در این سفر تامین اعتبار شدند.

فرماندار اراک افزود: تامین اعتبار و آغاز عملیات آبرسانی به شهر داوودآباد و ۳۴ روستای مسیر فراهان، آغاز عملیات مجتمع امرآباد شهر اراک، تامین زمین و اعتبار برای مجتمع اداری بخش معصومیه و اصلاح شبکه‌های آبرسانی روستاهای شهرستان اراک از اقدامات صورت گرفته است که با جدیت پیگیری می‌شود.

هادی عنوان کرد: با مدیریت و پشتیبانی استاندار مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اراک، بخشی از اعتبارات بیمارستان ولیعصر (عج) این شهر از طریق ماده ۵۶ قانون تنظیم در حال اخذ است.

وی یادآور شد: در اراک به عنوان عنوان مرکز استان مرکزی با بیش از ۵۰ درصد جمعیت این استان، ۳۸ پایگاه سلامت شهری وجود داشت که بیشتر آنها استیجاری بود اما هم‌اکنون ۱۵ پایگاه سلامت در این شهر تامین اعتبار شده است و تکمیل یک مرکز جامع سلامت نیز در یک سال گذشته در اراک انجام شد.

فرماندار اراک ادامه داد: در این مدت، هشت پایگاه اورژانس شهری در شهرستان اراک تکمیل و بخشی به بهره‌برداری رسیده است.

هادی عنوان کرد: به همت شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، فراخوانی برای تکمیل تصفیه‌خانه اراک تهیه شد و مطالعات انتقال تصفیه فاضلاب به صنایع بزرگ و جایگزینی آب شرب سالم در دست اقدام است و این مهم با جدیت پیگیری می‌شود.

وی گفت: حدود ۱۲ سال است که فاضلاب تصفیه شده اولیه به منطقه میقان سرازیر می‌شود که این امر نارضایتی‌هایی در روستاهای مجاور تالاب میقان ایجاد کرده است که تلاش است تا نارضایتی‌ها کاهش یابد و موضوع انتقال فاضلاب اراک به شهرک صنعتی خیرآباد و پروژه‌های فضای سبز شهری از دیگر اقداماتی است که با میانگین پیشرفت بالای ۹۰ درصد در دستور کار قرار دارد.

فرماندار اراک اضافه کرد: تعریض محور آهنگران - ساروق به عنوان یکی از خواسته‌های چندین ساله اهالی این منطقه صورت گرفته، محور هزاوه - اراک نیز تعریض شده است و اجرای محور قره کهریز تامین اعتبار شد.

هادی بیان کرد: رفع نقطه حادثه‌خیز در تقاطع روستای جیریا، ایمن‌سازی و جداسازی مسیر گاوخانه، تعریض محور نظم‌آباد، آغاز عملیات باند دوم جاده اراک - فراهان و عملیات اجرایی ایجاد زیرگذرهای داوودآباد و امامزاده محمد عابد (ع)، مطالعات ایجاد مسیر تندرو اراک- سلفچگان از حدفاصل شهرک امیرکبیر از دیگر موارد انجام شده در حوزه عمرانی شهرستان اراک در یک سال گذشته است.

وی با یادآوری سیل تابستان امسال، گفت: پنج روستای بخش ساروق این شهرستان دچار مشکلاتی شدند که با مدیریت بحران شهرستان، اقدامات خوبی صورت گرفت و خسارت اندکی متوجه جامعه روستایی این مناطق شد.

فرماندار اراک در خصوص وضعیت ویروس کرونا نیز توضیح داد: سال گذشته میزان فراگیری کرونا در اراک به حدی بود که همه فعالیت‌های اجتماعی و عمومی را تحت تاثیر قرار داده بود و با اقدامات بزرگ دولت سیزدهم در امر واکسیناسیون، امروز برای چندمین ماه متوالی است که مردم شهرستان اراک شرایط عادی دارند.

هادی بیان کرد: شهرستان اراک با توجه به وسعتی که دارد، تحت تاثیر آسیب‌پذیری‌های بیشتری است که وجود معتادان متجاهر یکی از این آسیب‌ها است و این موضوع یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهرستان است و در این راستا با تلاش‌های صورت گرفته، اقدامات بازسازی ساختمان متعلق به آموزش و پرورش توسط شهرداری اراک برای ایجاد کمپ ترک‌ اعتیاد در روستای ولی‌آباد این شهر انجام شد و به زودی افتتاح می‌شود.

وی عنوان کرد: امسال در شهرستان اراک، همایش ۲۰۰ هزار نفری پیاده‌روی اربعین به عنوان نماد وحدت و انسجام اسلامی در حدفاصل اراک تا امامزاده محمدعابد (ع) برگزار شد.

فرماندار اراک افزود: وی انتقال سهام آذرآب اراک در ۲ هفته گذشته و رفع موانع انتقال سهام واگن پارس را از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه اقتصادی عنوان کرد.

هادی اظهار داشت: در ستاد تسهیل استان مرکزی حدود ۲۳۰ مصوبه برای فعال‌سازی صنایع غیرفعال و رونق تولید تصویب شد و ۱۷۵ واحد صنعتی غیرفعال و تعطیل این شهرستان به چرخه فعالیت بازگشتند.

وی در خصوص وضعیت آلودگی هوای اراک به عنوان یک دغدغه مهم برای مردم اراک، گفت: مصرف مازوت تصمیم فرا استانی است اما استاندار مرکزی طرحی را به عنوان طرح انرژی پاک برای نیروگاه شازند امضا کردند و طرح‌های زیادی برای کاهش آلودگی هوا در دست پیگیری است.

فرماندار اراک ادامه داد: شهرداری اراک نیز از محل منابع آلاینده، ۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی را در یک سال گذشته نوسازی کرد که این مهم تاثیر زیادی در کیفیت خدمات و کاهش آلودگی دارد.

هادی تاکید کرد: پیگیری‌های زیادی برای کاهش آلودگی هوای اراک در حال انجام است اما شرمنده مردم هستم و این موضوع یک فرایند چندساله است و به فوریت حل نمی‌شود.

وی بیان کرد: امسال برای نخستین‌بار بزرگداشت امیرکبیر در یک تراز قابل توجهی در استانداری مرکزی برگزار شد و امید است این برنامه مهم در سال‌های آتی نیز با کیفیت بیشتری استمرار داشته باشد.

فرماندار اراک اضافه کرد: رسوب اعتبارات در دهیاری‌ها یک معضل جدی در این شهرستان بود و باعث شده بود تا خدمات به خوبی ارایه نشود که با تلاش‌های گسترده، این معضل رفع شده و امسال در بخشداری مرکزی اراک که در گذشته بیشترین مشکل در خصوص رسوب اعتبارات را داشت، ۸۶ درصد اعتباراتش جذب شد.

عدالت در روستاهای بخش مرکزی اراک در اولویت برنامه‌ها است

بخشدار مرکزی اراک هم در این نشست گفت: مردم روستاها شایسته خدمت مطلوب هستند و این بخشداری خیز بلندی برای عدالت نسبی بر اساس ظرفیت‌ روستاها برداشته است.

«محمد قدیری» افزود: ۱۰۰ نقطه روستایی در بخش مرکزی با ۷۵ روستا وجود دارد که ۶۵ روستا دارای دهیاری است و جمعیت ساکن در این مناطق، بیش از ۶۵ هزار نفر است.

وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۴۴ طرح عمرانی در ۶۵ روستای این بخش اجرا شد که در این راستا، اعتباری بالغ یک‌هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال قرارد بسته و جذب شد.

بخشدار مرکزی اراک ادامه داد: ۴۹ پروژه در دهه فجر امسال در این بخش با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

قدیری گفت: در حوزه برنامه‌های فرهنگی، ۸۵ ویژه برنامه در ۶۵ روستای این بخش در نظر گرفته شده است.

۳۰ پروژه شاخص در بخش معصومیه شهرستان اراک دنبال شد

بخشدار بخش معصومیه شهرستان اراک نیز در ادامه این نشست گفت: ۳۰ پروژه شاخص، امسال در این بخش دنبال شد و عملیات اجرایی ۲۰ طرح نیز در ایام الله دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز می‌شود.

«محمد محمدی» افزود: این بخش دارای ۱۴ روستا، ۱۲ دهیاری و ۱۰ دهیار با جمعیتی بالغ بر ۱۸ هزار نفر است و تامین آب شرب یکی از اولویت‌های کاری است که با جدیت در بخش معصومیه دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: با حمایت فرمانداری و مدیران استان مرکزی، چاه مجتمع معصومیه به سرانجام رسید و این چاه حفر شد و در مرحله تجهیز است.

بخشدار بخش معصومیه شهرستان اراک ادامه داد: چاه خیرآباد نیز توسط مردم حفر شده و در حال تجهیز است و در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

محمدی اظهار داشت: چاه روستای امرآباد از سال ۸۴ مشکل برق داشت که در شرف برگزاری مناقصه برای پیمانکار و رفع این مشکل است.

وی عنوان کرد: این بخش ۱۲۰ میلیارد ریال رسوب اعتبارات داشت که این مهم به حداقل رسید و در ۹ ماه امسال، به طور تقریبی بودجه بخش معصومیه وصول شد و کمبود بودجه در دهیاری‌ها وجود ندارد و مازاد درآمد نیز حاصل شده است.

معرفی پتانسیل‌های ساروق در دستور کار است

بخشدار ساروق نیز در این نشست گفت: ساروق از ظرفیت و پنانسیل‌های فراوانی برخوردار است که معرفی آنها در دستور کار جدی است.

حجت‌الاسم سید «رسول اختری» افزود: فرش جیریا و ساروق از این خطه شهره جهانی دارد و هم‌اکنون ۸۳۰ تخته فرش در روستای جیریا توسط خانواده‌ها در حال بافت است.

وی بیان کرد: بخشداری ساروق به دنبال ایجاد یک نمایشگاه با جشنواره فرش در بهار سال آتی است تا این پتانسیل مهم بیشتر معرفی شود.

بخشدار ساروق ادامه داد: بیمه قالیبافان نیز در این منطقه با جدیت در دستور کار است و از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.

حجت‌الاسلام اختری اظهار داشت: کربلایی کاظم ساروقی، از دیگر ظرفیت‌های فرهنگی برجسته ساروق است که این شخصیت نیز شهره جهانی دارد و معرفی بیشتر ابعاد شخصیتی این فرد و ساخت انیمیشن کربلایی کاظم ساروقی در دستور کار است،

وی گفت: امسال در بحث روشنایی معابر و بازنگری طرح هادی اقدامات موثری صورت گرفته و تعریض جاده آهنگران به ساروق به عنوان یکی از مطالبات مهم اهالی این منطقه در دست اجرا است.

بخشدار ساورق افزود: در راستای تخلفات ساختمانی، ۴۹ پرونده در سال جاری تشکیل شد که برای ۱۹ پرونده رای صادر شده است.

حجت‌الاسلام اختری عنوان کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰ پروژه مهم نیز برای ایام دهه فجر در این بخشداری تدارک شده است.

بزرگترین اورژانس هوایی استان مرکزی آماده افتتاح در دهه مبارک فجر است

شهردار داودآباد هم در این نشست گفت: بزرگترین اورژانس هوایی استان مرکزی آماده افتتاح در دهه مبارک فجر است.

«مسعود ایرانشاهی» افزود: این اورژانس هوایی با کمک ۱۳۷ خیر و صرف اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال ایجاد شده است.

وی بیان کرد: در یک سال گذشته، اجرای مسیر داودآباد به فراهان به مساحت ۶ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال توسط اداره‌ راهداری شهرستان اراک انجام شد.

شهردار داودآباد ادامه داد: احیای منطقه کویر میقان و طرح گردشگری کویر میقان تهیه شد و بزرگترین کشتارگاه صنعتی دام منطقه مرکزی کشور در این شهر در دست بررسی است.

ایرانشاهی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون، سالن ورزشی ۹ دی این شهر ایجاد شد و چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به سالن آمفی تئاتر نیز اختصاص یافت.

وی گفت: امسال ارتقای شهرداری داودآباد پس از ۱۲ سال، از سه به پنج رسید و ۱۶ پروژه مهم عمرانی در دستور کار است که با جدیت پیگیری می‌شود.

شهردار داودآباد ادامه داد: در این شهر ۲ پارک وجود داشت و در یک سال گذشته سه پارک محلی و یک پارک بزرگ ایجاد شد که چهار هزار و ۸۴۰ مترمربع به فضای سبز داودآباد اضافه شد.

ایرانشاهی اظهار داشت: ایجاد ۱۲ المان شهری، ایجاد پل ده‌نمک با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال، اجرای هشت‌هزار و ۵۰۰ متر طول جدول‌گذاری و طرح پلاک‌کوبی و کدهای پستی برای ۹۵ درصد از جامعه هدف، بخش دیگری از اقدامات صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: ۴۰ معبر شهر داودآباد تا پایان سال جاری به نام شهدای داودآباد نامگذاری می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha