به گزارش ایرنا؛ «شهرام کرمی» عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به وصول برخی گزارشات مبنی بر کمبود تعدادی از اقلام دارویی در کرمانشاه، اظهار کرد: پس از اینکه گزارشاتی را از برخی از شهروندان در این رابطه دریافت کردیم، در راستای حفظ حقوق عامه دستور ویژه ای برای رسیدگی به این مساله صادر شد.
وی تصریح کرد: به منظور رسیدگی به چرایی کمبود برخی اقلام دارویی بویژه داورهای بیماران خاص در استان به نهادهای امنیتی و نظارتی دستور داده شد تا موضوع را در اسرع وقت رسیدگی کنند.
دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تیم های نظارتی و امنیتی پس از بررسی ها متوجه شدند که در داروخانه های کرمانشاه موضوعی به نام کمبود برخی اقلام دارویی وجود ندارد، بلکه به اندازه کافی دارو موجود بود.
وی تصریح کرد: متاسفانه بیمارانی که به برخی از داروها نیاز داشتند، وقتی به تعدادی از داروخانه ها مراجعه می کردند، متصدیان داروخانه از دادن داروی مورد نیاز بیمار استنکاف کرده و اعلام می کردند که موجودی ندارند.
کرمی با تاکید براینکه در این رابطه تعدادی از داروخانه های متخلف در سطح استان شناسایی و برای پلمب آنها اقدام شد، اعلام کرد: تیم های امنیتی و نظارتی که برای رسیدگی به این مساله تشکیل شده اند، کماکان به نظارت های خود ادامه خواهند داد تا با شناسایی داروخانه های متخلف اقدام به پلمب آنها کنند.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲۷۰ داروخانه در سطح استان کرمانشاه فعالیت می کنند که از این تعداد ۳۶ داروخانه شبانه روزی و مابقی بصورت روزانه فعال هستند.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما