محمد شریفیمند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شمار بیمهشدگان اصلی تامین اجتماعی طی این مدت در سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و رشتخوار به ۴۰ هزار و ۴۶۵ نفر رسیده است که در مقایسه با ابتدای امسال رشد قابل توجهی داشته و موید تثبیت شغل های جدید است.
وی اضافه کرد: اکنون جمعیت بیمهشدگان، مستمریبگیران و افراد خانواده آنها در حوزه تابعه تامین اجتماعی تربتحیدریه که شهرستانهای رشتخوار و زاوه را هم شامل می شود به ۲۶۰ هزار و ۳۳۸ نفر رسیده است که رشد تقریبا ۲ برابری را در مقایسه با ابتدای امسال نشان میدهد.
شریفی مند گفت: بخشی از بیمه شدگان جدید مربوط به فعالیت نهادهای مختلف تربت حیدریه در بحث اشتغالزایی است و در این بین برخی مشاغل نیز مربوط به بخش خصوصی و رشد کارگاهها و بنگاههای مختلف می باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه مستمری بگیران تامین اجتماعی تربت حیدریه ۹ هزار و ۵۷۶ نفر هستند؛ گفت: تعداد کارگاههای تولیدی، خدماتی و تعاونی فعال زیرپوشش تامین اجتماعی تربت حیدریه هشت هزار و ۸۲۵ واحد است، همچنین پنج هزار و ۷۸ کارگاه بدون کارگر در حوزه این اداره فعالیت دارند که تنها با یک نفر نیرو (کارفرما) اداره می شوند.
رییس تامین اجتماعی تربتحیدریه همچنین به میزان پرداختیهای این اداره از ابتدای امسال تاکنون اشاره کرد و افزود: طی این مدت چهار هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال به مستمریگیران بازنشسته، از کارافتاده و بازماندگان مشمول دریافت خدمات بلندمدت پرداخت شد.
وی بیان کرد: تامین اجتماعی تربتحیدریه همچنین امسال برای خدمات کوتاه مدت شامل غرامت، دستمزد ایام بیماری، بارداری، کمک هزینه ازدواج و موارد مشابه افزون بر ۱۸۴ میلیارد ریال به افراد تحت پوشش پرداخت کرد.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد به عنوان قطب کشاورزی در تولید برخی محصولات رتبه های بالای کشوری و استانی را در اختیار دارد، ضمن اینکه در حوزه صنعت، معدن و تجارت نیز دارای مزیت های نسبی است.
نظر شما