بهگزارش روز سهشنبه روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، «مصطفی مرزبان»، افزود: این بناها تعیین دقیق حدود اربعه شدند و اسناد مالکیت ۱۲ بنای تاریخی دیگر نیز در دست پیگیری است و به زودی تک برگی میشوند.
مرزبان با اشاره به اینکه وضعیت دقیق مکان اراضی یاد شده در سالها و دهههای گذشته نامعلوم بود افزود: این اسناد تک برگی شامل ۹ سند متعلق به شهرستان اراک، ۲ سند در شهرستانهای فراهان و کمیجان، ۲ سند مربوط به دلیجان، یک سند متعلق به تفرش، سه سند در زرندیه، ۲ سند مربوط به خمین، یک سند در ساوه و چهار سند مالکیت بنای تاریخی، متعلق به آشتیان است که با پیگیریهای واحد حقوقی ادارهکل اسناد مالکیت، تک برگی و بنفش شدند.
وی این اقدامات را با هدف تعیین وضعیت دقیق مالکیت بناهای تاریخی، عرصه و حریم دانست و عنوان کرد: با توجه به دستورالعملها باید همه اسناد دفترچهای مالکیت اراضی، به اسناد تک برگی تبدیل شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: بزرگترین مزیت این کار تثبیت مالکیت دولت بر اراضی است که پیش از این، حدود اربعه آن مشخص نبود و با این اقدام امید است در آینده برای عرصههای دیگر مجموعههای ملی و جهانی موجود در شهرستانها، اقدام حقوقی مناسبی انجام شود.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور قرار دارند.
نظر شما