به گزارش ایرنا، حسین دماوندی نژاد روز سهشنبه در نشست مشترک با رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در خصوص بررسی موضوع توسعه صنعت نوغانداری و ساماندهی و خرید مرغ مازاد تولید شده در این استان ضمن تجلیل از پیگیریهای استاندار هرمزگان و عملکرد این سازمان افزود: تامین یارانه های تخم نوغان و توسعه شبکه توزیع و تسهیل دسترسی نوغانداران، افزایش تولید نهال توت اصلاح شده و توانمندسازی و آموزش کارشناسان و بهره برداران این صنعت نیز جزو برنامه های حمایتی دولت است.
وی از اجرای تفاهم نامه های همکاری مشترک با دفتر توسعه فعالیت های زنان روستایی، کمیته امداد و بنیاد برکت با هدف استفاده از ظرفیت های مشترک برای توسعه نوغانداری یاد کرد و گفت: دولت تلاش دارد تا با گام های موثر و حمایت ویژه از سرمایه گذاری در این بخش صنعت نوغانداری را در کشور توسعه دهد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با تشریح برنامه های آموزشی و ترویجی وزارت جهاد کشاورزی برای نوغان داران خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزش فنی و تخصصی نوغانداری برای کارشناسان رابط نوغانداری، کارشناسان پهنه سازمان جهاد کشاورزی استان ها، مجریان طرح های آموزش زنان روستایی و کمیته امداد (ره)، آموزش نوغانداران با هدف توانمندسازی آنان از جمله اقدامات حمایتی این معاونت برای صنعت نوغانداری کشور است.
دماوندی نژاد همچنین با اشاره به حمایت دولت از تولیدکنندگان گوشت مرغ در کشور تصریح کرد: براساس طرح جمعآوری مرغ مازاد با همکاری اتحادیه تولیدکنندگان و پرداخت تسهیلات کم بهره از سوی بانک کشاورزی، بخشی از مرغ مازاد تولید شده در استان ها به ویژه هرمزگان ساماندهی خواهد شد.
توسعه صنعت نوغانداری هرمزگان با هدف تکمیل زنجیره ریسندگی و بافندگی در شهر نساجی جاسک
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان نیز در این نشست با ارائه گزارش از اقدام های انجام شده در حوزه نوغانداری استان توسط سازمان جهاد کشاورزی، هدف از اجرای این طرح را تکمیل بخشی از زنجیره ریسندگی و بافندگی شهر نساجی جاسک عنوان کرد و گفت: این سازمان با هدف حمایت از اشتغالزایی و کمک به اقتصاد خانواده های روستایی ارائه آموزش بهره برداران و اعضای صندوق اعتبارات خرد زنان را در دست اقدام دارد.
عباس مویدی یادآور شد: احداث باغ پایلوت و نمونه توت در شهرستان های میناب، رودان و حاجی آباد، تصویب و اعطای تسهیلات تبصره ۱۶ به صندوق خرد زنان روستایی و برگزاری دوره آموزشی حضوری و آنلاین از جمله اقدامات انجام شده در زمینه نوغانداری در استان هرمزگان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: سازمان جهادکشاورزی هرمزگان درنظر دارد در راستای توسعه فعالیت نوغانداری در شهرستان های میناب، رودان، جاسک و بشاگرد در اوایل بهمن ماه نهال یارانهدار توت توزیع کند.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان همچنین با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی متعدد در زمینه ساماندهی مرغ مازاد تولید شده در استان و تشریح اقدام های این سازمان برای حمایت از تولید اذعان کرد: باید باتوجه ویژه نسبت به اعمال مدیریت منطقی بر حلقه های زنجیره تولید مرغ در استان ها تمامی ظرفیت ها برای ساماندهی خرید مرغ تولیدی مازاد به کارگرفته شود.